Reduceri eMAG: Cele mai bune oferte la drone

reduceri emag drone ieftine
Dronele beneficiază de reduceri consistente de preț la eMAG (Andrew Turner / Flicker)

Dronele au devenit tot mai populare în ultimii ani, iar versatilitatea lor a crescut mult. La eMAG, cea mai ieftină dronă costă 129 de lei.

Există drone pentru toate buzunarele. Cel mai scump model costă aproape 100.000 de lei. Dronele sunt gadgeturi care pot fi extrem de utile, putând duce la capăt un număr mare de funcții. Majoritatea modelelor medii sunt și ele foarte competente. Pentru a accesa întreaga ofertă eMAG la drone, intrați aici.

În acest articol, vă vom prezenta cele mai bune trei oferte disponibile la drone în acest moment, ținând cont atât de calitatea produsului, cât și de prețul acestuia.

3. Drona Walkera X350 PRO

Drona Walkera QR X350PRO cu Radiocomanda DEVO F7 FPV, plus gimbal G-2D, vine la pachet cu camera video Look Full HD 1080P. Imaginile pot fi redate în timp real atât pe transmițător, cât și pe tabletă sau telefon.

Este un model perfect atât pentru fotografie aeriană, cât și pentru filmări sau alte hobby-uri.

Are mai multe moduri de zbor pentru a se potrivi oricărui tip de utilizator. Acest quad poate capta imagini aeriene uimitoare prin sistemul video, sau dacă vreți, cu un GoPro. Are o rază de acțiune de cel mult 2 kilometri.

Puteți cumpăra această super-dronă cu o reducere de 37 la sută din prețul original pe eMAG, aici.

2. Drona JJRC H12C

Drona JJRC H12C este un Quad-Copter excepțional, atât ca preț, cât și ca rezultate. Are o rază de acțiune de doar 300 de metri și poate rămâne în aer 8 minute.

Funcționează bine prin wireless sau bluetooth cu sisteme iOS sau Android.

Este un aparat excelent pentru realizarea de fotografii. H12C este un copter cu patru axe, profesional pentru configurare photo. Este dotat cu tehnologia de spectru 2,4G. Drona este dotată cu o cameră HD de 5 megapixeli.

Puteți cumpăra această dronă cu doar 593 de lei de la eMAG, cu o reducere de preț de 39 la sută, de aici.

1. Drona Polaroid Mirage Phantom

Această dronă poate filma în 360 grade. Este un dispozitiv pe radiocomanda, iar stabilizarea se face pe 6 axe.

Este o dronă de mare altitudine, putând fi operată și la o înățime de 100 de metri. Din păcate, nici raza sa de acțiune nu este mai mare.

Conectivitatea se face prin Wi-Fi, în timp ce bateria are o durată de viață de câte 7-8 minute.

Camera video cu care este dotată emite în rezoluție VGA, însă poate fi înlocuită cu orice alt sistem.

Stabilizarea giroscopica pe 6 axe asigura o stabilitate excelenta si ii permite sa efectueze integral o rotatie de 360°.

Puteți profita de reducerile eMAG la această dronă, care are un discount de o treime față de prețul original, aici.