Reduceri eMAG de Ziua Îndrăgostiților. Cadouri de Valentine`s Day pentru EL

Reduceri eMAG de Ziua Îndrăgostiților și la ceasuri
Reduceri eMAG de Ziua Îndrăgostiților și la ceasuri

Cel mai mare magazin online din România, eMAG, anunță promoții cu ocazia Valentine`s Day. Întreaga listă de reduceri eMAG de Ziua Îndrăgostiților o găsiți LA ACEST LINK.

Iată câteva recomandări de cadouri cu ocazaia Zilei Îndrăgostiților pentru EL:

Un set de două piese, stilou și pix Parker Stard Blue CT, în cutie cadou, are o reducere de 29%. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG de Ziua Îndrăgostiților găsiți LA ACEST LINK.

Apa de toaletă Hugo Boss The Scent, pentru bărbați, are o reducere de 29%. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG de Ziua Îndrăgostiților o găsiți AICI.

Ceas pentru barbati Guess W0595G3 are o reducere de 48%, iar Ceas gri hematit Compass House of Marin, pentru barbati are o reducere de 83%. Întrega listă de reduceri la ceasuri și alte promoții eMAG de Ziua Îndrăgostiților găsiți LA ACEST LINK.

Reduceri eMAG de Ziua Îndrăgostiților. Ce alte cadouri mai puteți lua pentru EL

Tableta Samsung Tab S2 T810 cu procesor Octa-Core 1.9 GHz, 9.7″, 3GB RAM, 32GB, Wi-Fi, Bluetooth 4.1, GPS, Android 5.0.2 Lollipop are o reducere de 24%. Întreaga listă de reduceri eMAG de Ziua Îndrăgostiților la tablete o găsiți LA ACEST LINK.

Reduceri eMAG de Ziua Îndrăgostiților sunt și la brățări de fitness. Modelul Garmin Vivofit, de exemplu costă 229 de lei.  Mai multe detalii despre aceste reduceri găsiți la ACEST LINK.

Laptop HP 250 G4 cu procesor Intel Celeron Dual Core N3050 1.60GHz, Braswell, 15.6″, 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel HD Graphics are o reducere de 31%. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG de Ziua Îndrăgostiților la laptopuri găsiți la ACEST LINK.

Tableta Kindle Fire HDX cu procesor Quad-Core 2.20GHz, 8.9″, IPS, 2GB RAM, 16GB, Wi-Fi, Bluetooth are o reducere de 13% și costă sub 1000 de lei. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG de Ziua Îndrăgostiților la eBook readere o găsiți LA ACEST LINK.

Și întreaga listă de reduceri eMAG de Ziua Îndrăgostiților și de cadouri de Valentine’s Day pentru EA este disponibilă AICI.