Reduceri eMAG. Cele mai bune oferte la unelte pentru o curte impecabilă

Reduceri eMAG la produse pentru grădină și curte (emag.ro)
Reduceri eMAG la produse pentru grădină și curte (emag.ro)

Dacă aveți o curte și vreți să o îngrijiți cum se cuvine, aveți nevoie de câteva scule performante. Magazinul online eMAG vă oferă câteva reduceri de neratat.

Pentru a profita de reducerile eMAG la produse de grădinărit, bricolaj și nu numai, intrați AICI.

Pentru cei care au grijă de gardurile vii, există o soluție foarte avantajoasă. Trimmer-ul cu acumulator Bosch are un discount de 23 la sută.

Distanța dintre cuțite este de 15 milimetri și permite tăierea crengilor de grosime medie. Dispune de sistem anitblocare, pentru o capacitate suplimentară de tăiere.

De asemenea, bateria este pe bază de tehnologie litiu-ion, astfel că are o putere mai mare și o greutate mai mică.

Puteți cumpăra acest trimmer de AICI.

Căutați un aspirator de grădină? Bosch și eMAG vă sar și de această dată în ajutor. Cu o reducere de 20 de procente, acest produs are o putere de 2400 W și reduce volumul frunzelor până la o rație de 10:1.

Este un aparat ușor, care cântărește doar 4,4 kilograme.

Îl găsiți AICI.

Drujbele sunt la mare căutare. Un fierăstrău electric cu lanț, de 30 de centimetri, produs de Bosch, se poate dovedi a fi alegerea perfectă.

Are un discount de 16 la sută din preț, fiind foarte ușor și manevrabil.

Rezervorul de ulei este mare, iar mânerul este ergonomic pentru tăierea și doborârea arborilor. Dispune și de frână cu reacție foarte rapidă, iar viteza lanțului este de 9 metri pe secundă.

Puteți profita de reducerile eMAG la drujbe AICI.

Mașina de tuns gazonul cu acumulator de la Bosch vine la pachet cu o reducere de 15 procente, dar și cu o pereche de mănuși de lucru, oferite cadou de eMAG.

Oferă excelente performanțe de tăiere, datorită cuțitului de oțel călit, iar noul sistem de ghidare a mânerelor Quick Click face folosirea o plăcere.

Puteți cumpăra această mașină de tuns iarba de AICI.

Pentru curățare, recomandăm aparatul de spălat cu presiune Bosch. Are o putere de 1.700 W și spală la o presiune de 130 de Bari.

Dispune de o putere de curățare amplă și diversificată, cu numeroase accesorii cuprinse în setul de livrare.

Puteți cumpăra acest produs, care beneficiază de o reducere importantă de preț, de AICI.