Reduceri eMAG. Cele mai bune oferte la început de primăvară

Reduceri eMAG
Reduceri eMAG în această perioadă

Magazinul online eMAG vă propune o serie de reduceri consistente la produse electronice de calitate.

Astfel, dacă sunteți în căutarea unor reduceri importante, eMAG e locul unde găsiți cele mai avantajoase afaceri pe care le puteți face la telefoane, sisteme PC sau accesorii electronice.

Le găsiți pe toate AICI.

Reducerile eMAG la telefoane mobile Samsung ajung și la 25 la sută din prețul original.

La modelul Samsung Galaxy S6, cu 32 de GB de memorie, poate fi achiziționat cu un discount de 600 de lei. Este un telefon extrem de competent, care vine în mai multe culori, negru și auriu fiind cele mai populare alegeri.

Puteți opta și pentru alte modele produse de sud-coreenii de la Samsung, cum ar fi Galaxy A5 sau A3, care beneficiază de reduceri de 10 procente, cât și telefonul Galaxy J5 Dual Sim, care vine la pachet cu o scădere de preț de 27%.

Puteți alege telefonul Samsung care vi se potrivește de AICI.

Pentru cei care caută un laptop de calitate, produsele Lenovo nu vă vor dezamăgi. Au reduceri de până la un sfert din valoare și sunt competitive cu toți rivalii de pe piață.

Astfel, un Lenovo IdeaPad, cu procesor Intel Core i3, de 1.70 GHz, și 1 TB de memorie, poate fi achiziționat cu un discount de 15 la sută.

Pentru cei cu bugete mai restrânse, există alternativa IdeaPad cu procesor Intel Celeron de 2.16 GHz și un hard-disk de 500 GB.

Puteți profita de toate reducerile eMAG la laptopuri Lenovo dacă intrați AICI.

Dacă doriți un sistem desktop, există numeroase soluții la prețuri foarte avantajoase. De exemplu, sistemul HP ProDesk, cu un super-procesor de 3.60 GHz, are un discount de 19 la sută.

Există și pachete promo, cum ar fi mini PC-ul Asus, cu monitor LED de 21,5 inchi și Windows 10 instalat. Pentru această ofertă, reducerea este de 300 de lei.

Pentru a vă alege sistemul desktop potrivit, căutați-l printre reducerile eMAG de AICI.

Aveți nevoie de o boxă portabilă? Pe site-ul eMAG găsiți câteva modele foarte interesante. Boxa portabilă Boom Swimmer are un discount de 40 la sută, în timp ce un cub realizat de Sony vine la pachet cu o reducere de 20 la sută.

Ambele au capacități excelente de redare a sunetului și un design modern.

Pentru toate ofertele la boxe portabile, intrați AICI.