Reduceri eMAG. 5 laptopuri bune care sunt la promoție

reduceri emag laptopuri
Reduceri eMAG la laptopuri. Foto: emag.ro

Magazinul online eMAG.ro are în această perioadă mari reduceri eMAG la laptopuri de la diferite branduri. Zeci de laptopuri Asus, Lenovo, HP sau Dell au acum prețuri mai mici.

Iată 5 dintre cele mai interesante oferte din campania de reduceri eMAG:

1. Un laptop Lenovo G50-80 cu procesor Intel® Core™ i7-5500U 2.40GHz, Broadwell™, 15.6″, Full HD, 8GB, 1TB, DVD-RW, AMD Radeon™ R5 M330 2GB, Free DOS, de culoare neagră, are o reducere de 18%.

IdeaPad-ul G50-80 vine înzestrat cu procesoare Intel iCore de ultima generație, gestionând sarcinile în timp util. De asemenea, performanțele grafice oferite de placa video dedicată AMD Radeon R5 M330 sunt de vârf, oferind imagini cu un nivel ridicat al detaliilor și capabilități multimedia bune.

Laptopul are webcam cu microfon integrat, iar video conferințele sunt mult mai ușor de inițiat cu tehnologia Lenovo Veriface Pro de recunoaștere a feței.

Laptopul Lenovo are și un display generos de 15.6 inchi cu rezoluție Full HD și sunet de calitate. Calitatea sunetului este redată de difuzoarele stereo cu tehnologia Dolby Advance Audio.

Oferta este disponibilă la acest link.

Întreaga listă de laptopuri din campania de reduceri eMAG poate fi consultată AICI.

Reduceri eMAG – Laptopuri Asus și HP

2. Un laptop ASUS F550JX-DM247D cu procesor Intel® Core™ i7-4720HQ 2.60GHz, Haswell™, 15.6″, Full HD, 8GB, 1TB, DVD-RW, nVIDIA GeForce GTX 950M 4GB, Free DOS, de culoare neagră, are o reducere de 13%.

Intel ® Turbo Boost Technology oferă mai multă performanță atunci când este necesar. Este activat atunci când sistemul de operare solicită cel mai înalt nivel de performanță al procesorului.

Intel ® Turbo Boost Technology 2.0 permite în mod automat nucleelor aflate pe procesor să ruleze la o frecvență superioară redirecționând puterea și accelerând performanța în mod dinamic într-o manieră proporțională sarcinilor și aplicațiilor la care sistemul este supus. Funcționează pe sistemele care au la bază procesoareleIntel ® Core ™ de generația a 3-a și a 4-a, i5 și i7.

Oferta este disponibilă la acest link.

Întreaga listă de laptopuri din campania de reduceri eMAG poate fi consultată AICI.

3. Un laptop HP ProBook 470 G2 cu procesor Intel® Core™ i7-5500U 2.40GHz, Broadwell™, 17.3″, Full HD, 8GB, 1TB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Free DOS, de culoare gri antracit are o reducere de 13%.

Procesoarele Intel® Core™ din a cincea generatie – Broadwell înglobează un nou standard de performanță și versatilitate, fiind potrivite pentru cel mai aglomerat și rapid stil de viață.

Procesoarele Intel® Core ™ i3, i5 și i7 permit un nou val de inovații cu caracteristici precum: scanarea 3D, control al gesturilor și comenzi vocale. Pentru companii, procesoarele Intel® Core™ vPro™ sunt concepute pentru a satisface nevoile de mobilitate și de securitate ale oamenilor de afaceri, având capacitatea de a se andoca wireless.

Oferta este disponibilă la acest link.

Întreaga listă de laptopuri din campania de reduceri eMAG poate fi consultată AICI.

Reduceri eMAG – Laptopuri Lenovo și Dell

4. Un laptop Lenovo IdeaPad 300-15 cu procesor Intel® Core™ I7-6500U 2.50GHz, Skylake™, 15.6″, 6GB, 128GB SSD, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Free DOS, de culoare neagră, are o reducere de 12%.

Laptopul cu ecran de 15 inchi are placă video dedicată sau integrată, memorie și capacitate de stocare amplă, camera web, WiFi și transfer rapid de date, sunet superior, cu funcționalități audio
îmbunătățite.

Ecranul HD de 15 inchi este disponibil în nuanțele Ebony Black sau Crimson Red, modelul Lenovo Ideapad 300, oferind opțiunea unui ecran HD (1366 x 768) ce oferă imagini luminoase și clare, în format de ecran lat 16:9.

Ideapad 300 oferă un sunet mai bun, cu ajutorul Dolby® Advanced Audio™, pentru o experiență de divertisment îmbunătățită.

Oferta este disponibilă la acest link.

Întreaga listă de laptopuri din campania de reduceri eMAG poate fi consultată AICI.

5. Un laptop Dell Latitude E5450 cu procesor Intel® Core™ i7-5600U 2.60GHz, Broadwell™, 14″ Full HD, 8GB, 1TB, nVIDIA GeForce 840M 2GB, Ubuntu Linux 14.04 SP1, are o reducere de 7%.

Acest laptop de 14 inchi este disponibil cu baterie de 47 Wh sau baterie opțională de 62 Wh. Are procesor dual-core sau quad-core Intel® Core™ i sau Core™ i vPro din a șasea generație, tastatură retroiluminată opțională și numeroase opțiuni de porturi, spațiu de stocare și conectivitate.

Laptopul Dell Latitude E5450 are caracteristici avansate, precum unitățile SSD SATA M.2 și PCIe/NVME M.2 de vârf în domeniu și oferă viteze de transfer al datelor de până la patru ori mai mari decât cele oferite de hard diskurile tradiționale.

Este rezistent, fiind construit din materiale superioare, și are un design îmbunătățit: capac din polimer ranforsat cu fibră de carbon, cu structura îmbunătățită și tastatura rezistentă la vărsarea de lichide.

Balamaua anodizată cu unghi de 180° le permite utilizatorilor să așeze monitorul și tastatura perfect orizontal pe orice suprafață.

Oferta este disponibilă la acest link.

Întreaga listă de laptopuri din campania de reduceri eMAG poate fi consultată AICI.