Reduceri aer condiționat. Cele mai bune oferte eMAG.ro la aparate Samsung

Reduceri aer condiționat, oferta de la eMAG.ro
Reduceri aer condiționat, oferta de la eMAG.ro

Cel mai mare magazin online din România, eMAG.ro, anunță oferte de la Samsung, o listă de reduceri aer condiționat. Întreaga ofertă o găsiți LA ACEST LINK.

Iată câteva dintre cele mai interesante oferte:

Reducere 20%. Aparat de aer condiţionat Samsung AR12KSFHBWKNZE, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru HD antibacterian, Fast Cool, Auto Restart. Deoarece evita irosirea de energie la pornire şi oprire şi beneficiază de o tehnologie de control îmbunătăţită, aparatul de aer condiţionat de la Samsung va ajută să reduceţi în mod considerabil pierderile de energie.

Noul aparat de aer condiţionat de la Samsung economiseşte bani chiar şi atunci când este oprit. Tabloul îmbunătăţit de control utilizează cantităţi minuscule de energie atunci când este oprit, ducând la economii mai mari decât aparatele convenţionale de aer condiţionat.

Cu filtrul de înalta densitate complex de la Samsung, va puteţi asigura că încăperea are un aer proaspăt şi curat. Filtrul Full HD oferă o filtrare îmbunătăţită, eliminând chiar şi cele mai mici particule microscopice de praf şi transformând aerul poluat într-un aer curat şi energizat. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri aer condiționat eMAG.ro găsiți LA ACEST LINK.

01 reduceri aer conditionat

Reducere 25%. Aparat de aer conditionat Samsung AR09KSFHBWKNZE, 9000 BTU, Clasa A++, Filtru HD antibacterian, Fast Cool, Auto Restart. Noul aparat de aer condiţionat cu design elaborat de la Samsung este soluţia perfectă pentru livingul dvs. elegant şi modern. „Garantăm să va susţinem stilul de viaţă elegant, cu frumuseţea fără egal a noului aparat. Noul aparat de aer condiţionat de la Samsung are un design delicat, cu un panou lucios de culoare violet închis. Gradatia închisă a culorii îi oferă o frumuseţe extraordinară”, spun cei de la Samsung. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri aer condiționat eMAG.ro găsiți LA ACEST LINK.

02 reduceri aparate de aer conditionat

Reduceri aer condiționat. Oferte la aparate care econmisesc energia

Reducere 20%. Aparat de aer condiţionat Samsung AR09KSWSBWKNZE, 9000 BTU, Clasa A++, Wi-Fi Control, Filtru Neo Triple, Filtru HD antibacterian, Fast Cool, Auto Restart. Aparatul de aer condiţionat Samsung începe să răcească aerul folosind modul puternic Fast Cool, astfel încât să ajungă rapid la temperatura dorită. Apoi, trece automat la modul Comfort Cool, pentru a o menţine. Prin urmare, nu va va fi frig şi nu va trebui să schimbaţi manual setările sau să închideţi şi să deschideţi din nou aparatul de aer condiţionat. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri aer condiționat eMAG.ro găsiți LA ACEST LINK.

03 reduceri aer conditionat

Reducere 600 de lei. Aparat de aer condiţionat Samsung AR12JSPFAWKNEU Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru S-Plasmă Ion, Smart Wi-Fi, Fast Cool, Auto Clean. Aparatul de aer condiţionat de la Samsung are un invertor digital eficient energetic, cu EER 10.1. Acesta poate menţine temperatura dorită fără a se opri şi a porni în mod frecvent, pentru a consumă mai puţină energie. Invertorul digital va ajută să păstraţi confortul pentru perioade mai lungi de timp, utilizând o cantitate minimă de energie. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri aer condiționat eMAG.ro găsiți LA ACEST LINK.

04 reduceri aparate de aer conditionat