Realizeaza un machiaj perfect folosind cele mai importante pensule de machiaj

pensule machiaj

De cele mai multe ori, investim in produse scumpe de la branduri de top in ideea ca vom obtine un rezultat profesional, dar trecem cu vederea importanta ustensilelor si modul de aplicare a fardurilor. Indiferent ca vorbim de fardurile de pleoape, de blush-ul pentru obraz sau de fardul de sprancene, toate au nevoie de pensule machiaj pentru aplicarea lor corecta. Poti avea un primer care face minuni, dar fara pensule de buna calitate nu vei obtine finisajul impecabil pe care ti-l doresti. Din pacate, deseori ne limitam la instrumentele care vin la pachet cu fardurile.

O pensula buna este realizata din par natural de calitate, este densa si nu se deterioreaza rapid, astfel incat produsul aplicat sa fie distribuit cu usurinta si precizie. De asemenea, manerul acesteia trebuie sa fie confectionat dintr-un material rezistent, cu o dimensiune potrivita, pentru o utilizare cat mai confortabila. Completeaza-ti trusa de frumusete cu aceste pensule esentiale pentru machiajul fetei.

Pensule de machiaj pentru aplicarea fondului de ten

Nu este gresit sa iti folosesti degetele pentru aplicarea fondului de ten, insa cel mai probabil machiajul va fi compromis. Precizia unui set de pensule machiaj nu poate fi asigurata de nicio alta tehnica, asadar, pentru un fond de ten fluid, ai nevoie de pensule de machiaj cu peri fini si densi. Flexibilitatea unei astfel de pensule permite distribuirea neteda si uniforma a fluidului pe intreaga fata, evitand fisurile in machiaj. Tenul tau va avea un aspect impecabil, profesional. Pentru a veni in ajutorul tau, Melkior Professional a creat o colectie de pensule de machiaj de cea mai inalta calitate, care vor face ca totul sa para o joaca.

Pensule machiaj pentru anticearcan

Cu o astfel de pensula vei ascunde micile imperfectiuni ale tenului. Aceasta poate sa fie confectionata din peri sintetici, foarte desi, cu varful rotunjit si moale, fiind destinata acoperirii unor zone mai greu accesibile ale fetei. Spre exemplu, pensula anticearcan de la Melkior are firele de par elastice, moi, dar rezistente la deformare. Pensula este ideala pentru aplicarea anticearcanului/ corectorului si mascarea fara efort a rosetii si a altor imperfectiuni ale pielii de sub ochi, precum si a petelor nedorite de pe fata.

Pensule de machiaj pentru aplicarea pudrei

Dupa aplicarea fondului de ten, pudra ajuta la mentinerea unui aspect de durata pe tot parcursul zilei. Atunci cand aplici pudra cu un buretel, nu numai ca iti vei expune pielea la bacterii, dar se poate ajunge la un finisaj neuniform. Din acest motiv, o pensula pentru pudra ajuta la estomparea diferentelor de ton, imbunatateste aspectul final si felul in care se simte pielea. Daca vrei un produs de calitate, iti recomandam pensula pentru aplicarea pudrei de la Melkior, care are un par natural de capra, foarte moale, placut la atingere, facilitand o aplicare uniforma.

Pensule de machiaj tip evantai

Cu toate ca nu multe persoane achizitioneaza o astfel de pensula, odata ce o vei folosi, iti va deveni indispensabila. Are multe intrebuintari, precum aplicarea iluminatorului, acoperirea cu pudra a zonei ochilor si indepartarea ei dupa finalizarea machiajului.

Pensule de machiaj pentru sprancene

Daca obisnuiesti sa iti conturezi sprancenele, cu siguranta ai deja in dotare o pensula aferenta. Daca este subtire, iar perii fermi sunt taiati in unghi, inseamna ca detii pensula potrivita pentru cosmetizarea sprancenelor. Pentru a obtine un aspect natural, incepe intotdeauna din zona unde parul este mai des, apoi completeaza cu miscari scurte.

Descopera acum intreaga colectie de pensule de machiaj Melkior si completeaza-ti kitul de makeup ca o profesionista!