Reacția unui șofer de autobuz din Cluj după ce a văzut că o femeie e jefuită

FOTO: stiridecluj.ro
FOTO: stiridecluj.ro

Un șofer de autobuz din Cluj a blocat ușile autobuzului până când patru indivizi care au jefuit o femeie au fost ridicați de polițiști.

„În data de 22 august 2019, colegul nostru a luat la cunoștință de furtul comis de patru hoți de buzunare asupra unei călătoare, căreia i-au sustras 300 de lei.

După ce a vizualizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, șoferul nostru a reușit să identifice persoanele bănuite de comiterea faptei. În scurt timp, acesta i-a observat pe cei bănuiți de comiterea furtului urcându-se din nou în autobuz, dintr-o altă stație, și a anunțat polițiștii, blocând ieșirile până la sosirea acestora.

Prejudiciul de 300 de lei a fost recuperat în totalitate. În baza probatoriului administrat de către polițiști, cei trei hoți au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru furt calificat și complicitate la furt calificat.

Tânăra în vârstă de 17 ani este cercetată în stare de libertate pentru complicitate la furt calificat”, precizează directorul CTP Cluj, Liviu Neag, potrivit Stiri de Cluj.

Șoferul este considerat un erou, iar Compania de Transport Public din Cluj a decis să îi recompenseze fapta cu un premiu în valoare de 500 de lei.

Imaginile cu cei patru suspecți în acțiune pot fi văzute – AICI.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.