Reacția unor turiști străini care au ajuns dintr-o greșeală pe Clisura Dunării: „Sunt uimită”

FOTO: Hai sa socializam!/Youtube
FOTO: Hai sa socializam!/Youtube

În jur de 150 de turiști străini, din Statele Unite al Americii, Canada sau Noua Zeelandă au ajuns printr-o întâmplare nefericită pe Clisura Dunării. Nava lor de croazieră care a plecat din Bulgaria s-a defectat și au fost nevoiți să oprească în portul Orșova.

Românii i-au întâmpinat cu pâine, sare și palincă și i-au plimbat prin zonă. Turiștii s-au bucurat de o plimbare și au fost încântați de frumusețile locului.

„E foarte frumos, sunt uimită de cât de frumoasă este această țară. Sunt din Regatul Unit, știu o grămadă de români care trăiesc acolo, dar nu aveam nicio idee despre această țară uimitoare”, a declarat o turistă, potrivit Știrile Pro TV.

Turiștii au fost în plimbare pe Dunăre, au mers la Drobeta Turnu Severin și la câteva mănăstiri din zonă, unde s-au fotografiat.

Cei mai mulți dintre turiști au spus că au de gând să se întoarcă să viziteze România.

SURSA FOTO: Hai sa socializam!/Youtube

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.