Reacția lui Godină, după ce Elena Udrea a spus că fetița ei va trece prin drama de a rămâne fără mamă

Marian Godină FOTO: Pagina personală de Facebook
Marian Godină. FOTO: Pagina personală de Facebook

Polițistul Marian Godină a criticat dur declarația Elenei Udrea, care a spus că fetița ei va trece prin drama de a rămâne fără mamă dacă va fi trimisă după gratii. Godină spune că Udrea a văzut „într-un copil un fel de poliță de asigurare, o portiță de a scăpa de pușcărie”.

„Carevasăzică, în timp ce tinerii se tem să facă copii, nu pentru că trebuie să plece la puşcărie, ci pentru că se tem că nu îşi vor permite financiar, această doamnă, ştiind că va pleca la penitenciar, nu a avut nicio temere să conceapă un copil.   

Acum, într-un mesaj de victimizare de-a dreptul greţos, doamna Udrea încearcă să ne stoarcă lacrimile, explicând cum a fost luată dumneaei de lângă copil pe când avea doar 12 zile şi cum i se întâmplă asta din nou acum, deşi îi promisese copilei că vor fi de Paşte împreună. Mai spune că îşi doreşte ca nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trece ea acum”,  a scris Godină  într-o postare pe blogul personal.

Marian Godină mai spune că sunt poate sute de mii nevoite să-și lase copiii acasă și să plece în străinătate din cauza „unora” ca Elena Udrea.

„Mi-aş dori să le pot spune mamelor care nu vor să treacă prin aşa ceva să nu fure, dar, din păcate, zeci de mii de mame românce trec prin asta, deşi nici nu au furat şi nici la puşcărie nu pleacă. Sunt mamele nevoite să îşi lase copiii cu bunicii pentru a munci în afara ţării, sunt poate chiar sute de mii de astfel de cazuri, de copii care îşi petrec copilăria fără să aibă alături unul dintre părinţi, uneori pe niciunul dintre ei. Iar asta se întâmplă tocmai din cauza unora ca această doamnă, unii care au furat şi fură cu nepăsare spre îmbogăţirea lor”, mai spune Marian Godină.

Polițistul mai spune că nu îi este milă pentru faptul că Elena Udrea merge la închisoare.

„Milă de această doamnă? Nuu, nici vorbă? Milă de copilă? Da, de ea îmi e milă, dar chiar şi aşa, fără mama furăcioasă alături, va creşte cu siguranţă în lux şi nu-i va lipsi nimic, mult mai bine decât copiii ai căror părinţi muncesc în afară. Unde mai pui că se vor vedea şi mult mai des, că Târgşor e mai aproape decât Madrid, Londra, Barcelona ori alte oraşe de prin Europa, acolo unde românii muncesc cinstit, alungaţi din ţara lor tocmai de politicienii hoţi”, mai arată Godină în articolul scris pe blogul personal.