Reacția Hotelului Athenee Palace la afirmațiile lui Liviu Dragnea

athenee palace hilton
Foto: Pagina de Facebook Athenee Palace Hilton

Reprezentanții Hotelului Athenee Palace Hilton din București au publicat un mesaj pe pagina de Facebook a hotelului în care arată că nu știu nimic despre cei 4 asasini veniți să îl omoare pe Liviu Dragnea și care s-ar fi cazat aici.

„Vă mulțumim pentru mesajele postate astăzi. Vă asigurăm că protecția și siguranța oaspeților și a vizitatorilor noștri sunt de importanță vitală pentru noi și că nu avem nicio evidență despre șederea la care s-a făcut referire recent în presă”, se arată în mesaj.

La scurt timp după ce Liviu Dragnea a afirmat într-o emisiune la Antena 3 că a fost ținta unei tentative de asasinare și că cei 4 asasini s-au cazat la Hotelul Athenee Palace Hilton din București, pagina de Facebook a hotelului s-a umplut de glume făcute pe seama întregii situații.

Iată câteva dintre ele:

Super hotel, super locatie, dar nu inteleg, cazati si cate 4 in camera, aveti paturi suprapuse ca in armata…jandarmerie?

4 prieteni de-ai mei v-au vizitat anul trecut si, pentru ca ei nu pot avea facebook, mi-au transmis sa va multumesc din partea lor pentru ospitalitate. Ar dori sa mai vina inca o data, se pare ca au ceva de terminat, nu mi-au spus ce, dar pare important. Va gasesc pe Booking sa faca o rezervare? 1-2 nopti cred ca le-ar ajunge. Cat mai repede. Multumim!

Frate e belea rău hotelu’ ăsta mancatz’as. La un hotel romanesc nu poți dormi noaptea de unii străini nashpa care se pare că au confundat hotelu’ cu vreo cazarmă. .. Numa flotări și zgomote de încărcat armele…. un amic Drag’ mi-a confirmat ca sunt de la SEAL, CIA sau poate KGB. Totusi KGB nu cred ca aia iubesc comunistii…. nu stiu ce sa mai cred… Dau 5 stele pentru apa calda la discretie căci la preturile de astăzi e mai ieftin sa merg acolo decât sa fac un dush acasă.

Am fost anul trecut si a fost frumi doar ca a fost putina galagie de la vecinii de alaturi, am stat cu borcanul la perete ca orice roman si am ascultat 4 baietasi si tot strigau allahu akbar si bok Drakna, bok Drakna cred ca urasc comunistii sau ceva de genu din ce am inteles…am inteles ca au parasit hotelul din cauza ca li se tot fura nu stiu ce lunete..in rest, habar n-am boss..

Buna postare si felicitari pentru calitatea oamenilor gazduiti. Data viitoare sa le spuneti sa isi faca treaba ca vor primi si un bonus mare din donatii wink wink.

Speram ca data viitoare cand cei 4 fantastici, prieteni ai poporului roman vor sta la voi, isi vor termina treaba. Multumiri din partea poporului oricum pentru ospitalitate.

Va rog sa ma anuntati daca cei 4 asasini anuleaza rezervarea in acest an. Sunt si altii la rand care asteapta sa prinda o camera libera cu vedere spre guvern

Ce a spus Liviu Dragnea la Antena 3

Invitat într-o emisiune la Antena 3, Liviu Dragnea a declarat marți, 21 august, că anul trecut a fost ținta unei tentative de asasinat.

„Am avut o tentativă [de asasinare-n.r] anul trecut. Au venit 4 străini, au stat la Athenee Palace, au stat 3 săptămâni aici, am scăpat. Au ajuns în preajma mea”, a declarat Dragnea.

Potrivit liderului social-democrat, cei 4 asasini au fost plătiți de „un om foarte celebru în lume”.

Întrebat dacă este vorba de miliardarul George Soros, Dragnea a răspuns: „eu nu mă gândesc la el, el se gândește la mine. Nu știu dacă era treaba asta”.

Liviu Dragnea a mai spus că știe că tentativa de asasinare la adresa lui „s-a cercetat”, însă nu știe ce s-a întâmplat mai departe.

Cele mai bune glume despre tentativa de asasinare a lui Liviu Dragnea

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.