Reacția de milioane a unei bunici în momentul în care vede ce cadou a primit de Crăciun

laptop bunică

Foto: Captură YouTube

O bunică din Statele Unite care a primit un laptop de Crăciun a fost atât de entuziasmată încât filmulețul care îi surprinde reacția s-a viralizat rapid pe internet.

Potrivit presei locale, femeia credea că Moș Crăciun îi va aduce o mașină de cusut. Așa că în momentul în care a aflat că a primit, de fapt, un laptop, a fost extrem de fericită.

„O Doamne, am primit un laptop! Este minunat! O Doamne, n-am avut niciodată un laptop! O să dorm cu el”, a spus bunica în timp ce plângea și strângea tare laptopul la piept.

Relația uneori complicată a bunicilor cu tehnologiile moderne a fost surprinsă și de alte imagini și filmulețe care s-au viralizat pe rețelele de socializare.

Anul trecut, o căutare pe Google realizată de o bătrânică din Marea Britanie a fost redistribuită de zeci de mii de utilizatori amuzați care au numit-o „cea mai politicoasă căutare pe Google”.

Nepotul său este cel care a publicat pe Twitter căutarea. „O, Doamne, am deschis laptopul bunicii și când a căutat ceva pe Google a scris „vă rog” și „mulțumesc””, a povestit el.

Căutarea pe Google făcută de May Ashworth, în vârstă de 86 de ani, suna așa:

„Vă rog traduceți aceste numerale romane mcmxcviii mulțumesc”, a scris ea pe Google.

Însă unul dintre cele mai virale videoclipuri cu bunici care încearcă să înțeleagă tehnologia modernă a fost cel cu doi soți în vârstă care încercau să instaleze o cameră la computerul personal.

Fără să își dea seama, cei doi au pornit camera și s-au filmat în tot timpul în care credeau că o instalează și că învață să o folosească.

“Zice fă o serie de fotografii. Trimite-le prin e-mail. Dar de ce nu pot să fac o fotografie? Am reușit mai devreme, din greșeală. Asta e cea pe care am făcut-o din greșeală”, spune bunica.

La un moment dat pe ecran a apărut un avertisment: „Trebuie să oprești filmarea înainte de a închide”.

„Dar nu știu ce filmez”, se miră bunica.

„Poate că ne-a înregistrat pe noi”, și-a dat seama, într-un final, soțul.

Dacă v-a plăcut acest articol și vreți să citiți și alte știri pozitive, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version