RCS RDS locuri de muncă. Cele 46 de orașe în care se fac angajări

joburi la rcs rds angajări la rds rcs locuri de muncă la rcs rds locuri de muncă rcs & rds angajări rcs rds angajări rcs rds locuri de muncă rcs&rds rcs rds joburi rcs rds
Foto: adevarul.ro

RCS RDS locuri de muncă. Rețeaua RCS & RDS face angajări în numeroase orașe din România, pe poziții foarte diverse.

În total, compania de telecomuncații recrutează personal în 46 de orașe din țară.

RCS RDS locuri de muncă – Posturile libere sunt următoarele:

– reprezentant vânzări / încasări magazin
– frigotehnist
– electrician
– tehnician fibră optică – instalări echipamente
– consilier juridic
– desenator tehnic
– topograf
– reprezentant vânzări business
– inginer
– consultant servicii clienți: spaniolă, italiană, română
– programator
– suport tehnic comunicații
– junior designer (design editorial și fotografii)
– contabil

AICI găsiți mai multe informații și puteți aplica.

RCS RDS locuri de muncă – Se fac angajări în orașele:

– Alba Iulia, Alexandria, Aiud, Arad
– Bacău, Baia Mare, Bistrița, Blaj, Botoșani, Brașov, Brăila, București, Buzău
– Câmpulung Muscel, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Cugir
– Deva, Drobeta Turnu Severin
– Galați, Găești, Gherla
– Hunedoara, Huși
– Iași, Lugoj
– Mediaș, Mioveni
– Onești, Oradea, Oravița
– Piatra Neamț, Pitești, Ploiești
– Roman
– Satu Mare, Sibiu, Suceava
– Târgoviște, Târgu Mureș, Timișoara, Tulcea
– Vaslui, Zalău

AICI găsiți mai multe informații și puteți aplica.

RCS RDS joburi. Cine câștigă peste 3.000 de lei în mână

RCS RDS locuri de muncă – Ce salarii se câștigă

Potrivit undelucram.ro, un agent de achiziții angajat în Bacău în anul 2018, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iunie 2018 un salariu lunar net de 2.500 de lei.

Un operator de introducere, prelucrare și validare de date (limba franceză), angajat full time în Constanța, cu o experiență în domeniu de 22 de ani, câștiga în iunie 2018 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un inginer angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 8 ani, câștiga în iunie 2018 un salariu lunar net de 4.000 de lei plus un bonus de 1.000 de lei.

RCS RDS locuri de muncă București

Un consilier clienți angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în iunie 2018 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

AICI găsiți mai multe informații și puteți aplica.

Un operator frontline angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în iunie 2018 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un operator call center angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în mai 2018 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

RCS RDS locuri de muncă Cluj-Napoca

Un agent comercial angajat în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în mai 2018 un salariu lunar net de 1.900 de lei plus un comision din vânzări de 2.500 de lei pe lună și un bonus anual de 500 de lei.

Un funcționar informații clienți angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în mai 2018 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Un operator frontline angajat în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în aprilie 2018 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

RCS RDS locuri de muncă Iași

Un operator call center angajat full time în Iași, în anul 2017, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga un salariu de 2.200 de lei.

Un account manager business angajat full time în Slatina, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 1.950 de lei plus un bonus de 1.000 de lei pe lună.

Un operator de validare, prelucrare și introducere de date angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în iunie 2016 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Se caută urgent 250 de muncitori pentru depozite: nu e nevoie de experiență. Ce salarii se oferă

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.