RCS RDS angajări: val uriaș de recrutări în 60 de orașe. Ce salarii sunt

joburi la rcs rds angajări la rds rcs locuri de muncă la rcs rds locuri de muncă rcs & rds angajări rcs rds angajări rcs rds locuri de muncă rcs&rds rcs rds joburi rcs rds
Foto: adevarul.ro

RCS RDS angajări. Compania RCS RDS face angajări în această perioadă în numeroase localități din țară, pe poziții foarte diverse.

În total, RCS RDS angajează în 60 de orașe.

RCS RDS angajări – Posturi libere

Se caută:

– reprezentanți vânzări / încasări magazin
– consultanți servicii clienți (pentru limbile română, spaniolă și italiană)
– tehnicieni (suport tehnic telecomunicații)
– tehnicieni fibră optică – instalări echipamente
– desenatori tehnici
– ingineri

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

RCS RDS angajări – Locurile de muncă sunt libere în orașele:

Adjud, Aiud, Alba Iulia, Alexandria, Arad
Bacău, Baia Mare, Beclean, Bistrița, Blaj, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Buzău
Câmpulung Muscel, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Cugir, Deva, Drobeta-Turnu-Severin
Focșani, Găești, Galați, Gherla, Giurgiu, Hunedoara, Huși, Iași
Lugoj, Mediaș, Mioveni, Onești, Oradea, Oravița
Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Rădăuți, Reșița, Roman
Satu-Mare, Sebeș, Sibiu, Sighetu Marmației, Sinaia, Slatina, Suceava
Târgoviște, Târgu Jiu, Târgu-Mureș, Tecuci, Timișoara, Turnu Măgurele, Tulcea, Turda
Vaslui, Zalău

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

RCS RDS joburi. Cine câștigă peste 3.000 de lei în mână

RCS RDS angajări – Ce salarii se oferă

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro, un consilier clienți angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în iunie 2018 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un operator frontline angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în iunie 2018 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un operator call center angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în mai 2018 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

RCS RDS angajări 2018

Un agent comercial angajat full time în Cluj Napoca, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în mai 2018 un salariu lunar net de 1.900 de lei plus un comision din vânzări de 2.500 de lei pe lună, precum și alte bonusuri de 500 de lei pe an.

Un funcționar informații clienți angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în mai 2018 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Un operator frontline angajat în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în aprilie 2018 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

RCS RDS angajări – Listă cu salariile

Un tehnician de teren angajat full time în Sibiu, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 2.700 de lei.

Un operator call center în Iași, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în 2017 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Un consultant clienți angajat part time în București, cu o experiență de un an, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 1.150 de lei.

RCS RDS angajări – Ce salarii sunt

Un account manager business angajat full time în Slatina, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 1.950 de lei plus un bonus de 1.000 de lei pe lună.

Un agent de vânzări angajat part time în Turda, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în martie 2018 un salariu lunar net de 950 de lei.

Un inginer de telecomunicații angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 8 ani, câștiga în ianuarie 2018 un salariu net de 4.000 de lei.

Un operator de validare, prelucrare și introducere date angajat în București, cu o experiență în domeniu de 8 ani, câștiga în ianuarie 2018 un salariu net de 2.000 de lei.

Un operator call center angajat în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în 2017 un salariu lunar net de 2.500 de lei.

IKEA angajări Theodor Pallady: 350 de joburi libere. Ce salarii se oferă

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.