Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină

răzvan ciobanu
Foto: Pagina de Facebook Răzvan Ciobanu

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de maşină luni dimineaţă, 29 aprilie, anunță postul de televiziunea Realitatea TV.

Accidentul s-a produs în județul Constanța, la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 22B.

„A fost un accident rutier grav, la ieșirea din localitatea Săcele spre Năvodari, pe DN 22B. Este o autoaccidentare, pe fondul neadaptării vitezei. Un bărbat de 43 de ani a condus un autoturism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, a declarat un purtător de cuvânt de la Inspectoratul de Poliție Județeană Constanța pentru Realitatea TV.

Răzvan Ciobanu a fost unul dintre jurații concursului „Bravo, ai stil!” de la postul de televiziune Kanal D, alături de Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu. El a fost jurat în sezoanele 1,2 și 3 (2016, 2017 și 2018).

Răzvan Ciobanu a avut prima prezentare de modă la 19 ani, iar în perioada 16-18 septembrie 2007 a participat alături de Irina Schrotter și de alți designeri din lume la expoziția internațională de design vestimentar The Train, desfăsurată la New York, potrivit wikipedia.org. Colecția „Preciouss”, care gravitează în jurul sexualității, a fost lansată în 2009.

La scurt timp după ce s-a aflat de moartea sa, pagina de Facebook a creatorului de modă s-a umplut de mesaje de adio.

„Din păcate trebuie să pierdem pe câte cineva drag, rudă sau prieten pentru a putea fi mai buni și iubitori. Nu suntem dați pe acest pământ să facem concurență între noi ci să ne iubim reciproc și ne dăruim dragoste, iubire! RIP”, a scris cineva pe pagina de profil a lui Răzvan Ciobanu.