Răsturnare de situație în cazul șoferului de ride-sharing depistat cu 7 droguri. Toate analizele de laborator sunt negative

șofer ride-sharing baia mare

Foto: Captură YouTube (Vasile Dale)

Şoferul de ride-sharing din Baia Mare depistat cu 7 droguri diferite la DrugTest-ul Poliției Rutiere a ieşit negativ la toate analizele de laborator, relatează postul de televiziune Antena 3 CNN.

Cazul șoferului a făcut vâlvă la începutul acestei săptămâni, mai ales deoarece bărbatul făcea ride-sharing, iar consumul de droguri i-ar fi pus în pericol și clienții.

Însă analizele de laborator au arătat că DrugTest-ul a oferit un rezultat fals pozitiv și că șoferul nu consumase substanțe interzice.

Duminică, 29 ianuarie, în jurul orei 02.00, şoferul a fost tras pe dreapta de un echipaj al Biroului Rutier Baia Mare. A fost testat cu DrugTest-ul şi etilotestul. Pentru alcool, aparatul a dat un rezultat negativ, însă în cazul drogurilor aparatul a arătat că bărbatul ar fi consumat 7 tipuri de droguri: cocaină, metamfetamină, benzilpiperazină, tetrahidracanabinoli, MDMA (Ecstasy), metadonă și ketamină.

Uimit, șoferul i-a acuzat pe polițiști că au falsificat rezultatele.

A fost dus la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. În același timp, polițiștii i-au deschis un dosar penal şi i-a fost reţinut permisul de conducere.

Buletinul de analiză toxicologică de la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca a arătat în probele prelevate nu s-a descoperit nicio substanță interzisă. Bărbatul a fost testat și pentru alte droguri, nu doar pentru cele 7 identificate de DrugTest, inclusiv pentru morfină și alți opiacei, iar testele au fost toate negative.

Șoferul şi-a recuperat permisul de conducere, iar un procuror a clasat dosarul penal.

Tânărul a transmis și un mesaj video:


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version