Reportaj special despre Delta Dunării, difuzat la TV France. Îl poţi urmări în acest articol!

destinatie de vacanta romania familie copii
Delta Dunării este una dintre cele mai spectaculoase destinații turistice din România. Foto: Pixabay

Canalul France 3 a realizat un documentar dedicat în întregime Deltei Dunării. Reportajul video, difuzat în cadrul emisiunii „Des Racines et des Ailes” (Rădăcini şi Aripi), a fost urmărit de peste 3,5 milioane de telespectatori.

Succesul filmului i-a determinat pe francezi să decidă prezentarea documentarului şi pe canalul internaţional TV 5 Monde.

Însoţitorul echipei de filmare din Franţa a fost chiar marele campion român Ivan Patzaichin, născut într-un sat din Deltă.

Audienţa uriaşă ar putea însemna şi un număr mai mare de turişti străini care vizitează Delta în viitorul apropiat, atraşi de aşa numitul turism lent, promovat de Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23.

„Des Racines et des Ailes” este o emisiune de tip magazin cu reportaje, difuzată de două ori pe lună, pe canalul France 3.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.