Puya a fost prins drogat în trafic

FOTO: Puya © Scandalos Music/Facebook.com
FOTO: Puya © Scandalos Music/Facebook.com

Artistul Puya a fost oprit miercuri, în jurul prânzului, la un control de rutină în zona Dorobanți din Capitală a polițiștilor rutieri. În timp ce alcooltestul a arătat rezultat negativ, drugtestul a indicat consum de cocaină.

Puya, pe numele real Dragoș Grădescu, a fost dus apoi la Institutul Național de Medicină Legală pentru a i se recolta mai multe probe. Rapperul, în vârstă de 42 de ani, care conducea un scuter, a rămas fără permis de conducere și i s-a întocmit un dosar penal, potrivit digi24.ro.

Dacă și în urma testelor INML se va constata că a condus sub influența drogurilor, artistul va fi trimis în judecată.

„În data de 27 aprilie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat.

După verificarea documentelor prevăzute de lege, polițiștii au procedat la testarea preliminară a conducătorului auto cu aparatul DrugTest care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Biroului Cercetări Infracțiuni Rutiere din Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, arată un comunicat al poliției.