PSDjobs. Ciolacu îi caută loc de muncă lui Dăncilă

Viorica Dăncilă. Foto: Facebook

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că fostul candidat la prezidențiale al partidului, Viorica Dăncilă, nu a apelat la el pentru a obține un loc de muncă, însă va sta de vorba cu aceasta.

„Nu am mai stat în ultimul timp de vorbă cu dânsa. A fost totuși prim-ministrul României. Să respectăm funcțiile în stat. Nici dânsa nu a apelat la mine, nu sunt nici eu în măsură. Dar mi-ați dat o idee, o să vorbesc cu dânsa”, a spus Marcel Ciolacu, la Realitatea PLUS.

În urmă cu o săptămână, Viorica Dăncilă a spus că încă nu s-a angajat, dar a primit mai multe propuneri. De asemenea, fostul premier a mai adăugat și că nu va candida la nicio funcție în partid.

În ceea ce privește ocuparea forței de muncă în familia Dăncilă, fostul candidat la președinție a fost pusă într-o dezbatere care a avut loc înainte de alegerile pentru Cotroceni să explice angajarea fiului ei la Curtea de Conturi.

„Nu eu l-am angajat pe fiul meu la Curtea de Conturi, a fost angajat înainte să fiu eu premier. În același timp, vreau să vă spun un lucru. Haideți să nu mai legăm în permanență activitatea copiilor neapărat de părinți. Nu în toate cazurile este valabil. Fiul meu a fost foarte, foarte atacat în ultima perioadă. A avut o vină și pentru faptul că a fost adoptat. A fost tot vina lui. Probabil dacă-l lăsam într-un orfelinat nu avea toate aceste atacuri împotriva lui”, a declarat Viorica Dăncilă.

Fostul premierul și-a catalogat fiul drept un „copil care nu iese în spațiul public, nu l-ați văzut jignind pe nimeni și niciodată nu l-ați văzut să se raporteze la politică”.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.