PSD trece la atacuri xenofobe pe Facebook: Iohannis, Barna și Orban au nume de străini

Foto: Facebook / PSD

PSD Sibiu a postat pe rețeaua de socializare un mesaj, pe care l-a șters între timp, în care îi critica pe candidații la președinția țării, Klaus Iohannis și Dan Barna, rivali direcți ai Vioricăi Dăncilă în alegerile de peste patru zile, că au nume de străini.

Retorica xenofobă este evidentă în postarea numită „Nume românesc versus nume de străin. Vasile versus Iohannis, Orban şi Barna”.

Iată ce a publicat PSD Sibiu pe Facebook:

„Vasilica Viorica Dăncilă este candidatul creștin-ortodox, precum majoritatea cetățenilor români, candidatul care a susținut familia tradițională la referedumul din toamna anului 2018. Acestea sunt trasăturile normalității României.

În România, drepturile la opinie și la vot democratic nu sunt îngrădite. Dar oare este NORMAL ca reprezentanții Bisericii Evanghelice-Luterane, din care face parte sasul Klaus Iohannis și reprezentanții Bisericii Unitariene, de care aparține etnicul maghiar Ludovic Orban, să declare public că nu susțin familia formată dintre un bărbat și o femeie, așa cum este familia tradițională românească, iar acești doi lideri de la PNL să nu ia atitudine?

Oare este România NORMALĂ dacă a ajuns, astăzi, să fie condusă de oameni care nu simt românește, care nu înțeleg obiceiurile, tradițiile și spiritul nostru românesc, transmis din strămoși?”