PSD pregătește un miting „împotriva statului paralel și a ascultării telefoanelor”

FOTO: Corneliu Ștefan/PSD Târgoviște/Facebook
FOTO: Corneliu Ștefan/PSD Târgoviște/Facebook

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, în fața sediului central al partidului, după o ședință cu liderii locali, că s-a stabilit organizarea unui miting de protest împotriva statului paralel și ilegitim și a abuzurilor. Protestele vor avea loc în București și în țară, la aceeași oră.

„Va fi un miting împotriva statului paralel și ilegitim, împotriva abuzurilor, împotriva ascultării telefoanelor, a încălcării drepturilor și libertăților cetățenești, a celor care încalcă Constituția.

Este un miting care arată adevărata majoritate din România. Cu acest mesaj au venit președinții din județe. Mâine vom decide dacă este sâmbătă sau duminică, va fi organizat în București și în toate județele țării, mesajul nostru va fi foarte clar, să se audă și la Bruxelles”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Despre evenimentele de sâmbătă, din Piața Victoriei, în care protestatarii au demontat schelele pentru Târgul de Crăciun, Ștefănescu a spus că au abuzat de dreptul lor de face miting și au făcut „prăpăd cu bunurile municipiului București”.

De asemenea, Codrin Ștefănescu a spus că ministrul Carmen Dan ar trebui să se gândească dacă nu este necesar să producă niște schimbări și să se gândească și la jandarmi.

Ştefănescu a respins speculaţiile conform cărora întâlnirea cu şefii de filiale ar fi avut ca temă îndepărtarea premierului Mihai Tudose sau pe cele referitoare la existenţa unor tabere în partid. „Există o singură tabără, tabăra PSD”, a susţinut el.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.