PSD mai dă o „nucleară” pe final: Apropiată a lui Vâlcov unsă șefă la Institutul Fundeni

Viața unui medic în România Foto: wikipedia.org

Adrian Cotel, fost director al Agenției Naționale a Medicamentului și al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, considerată o apropiată a lui Darius Vâlcov, a fost numită manager al Institutului Clinic Fundeni. Numirea s-a făcut printr-un ordinat semnate de ministrul demis al Sănătății, Sorina Pintea. Informația a fost publicată de deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepreședinte al Comisie de Sănătate din Camera Deputaților.

Adriana Cotel o înlocuiește pe Alina Tănase, șefa Sețciei de transplant medular și coordonatorul Programului de transplant medular din acest spital.

„Incredibil! Ultima mizeriei a fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea! Mincinoasă pesedistă Pintea, a numit-o azi, pe fosta țiitoare a lui Vâlcov, fosta președintă CNAS, Adriana Cotel, manager la… Institutul Clinic Fundeni! PSD trebuie să dispară cu toate pintele și vâlcoavele care sugrumă sistemul sanitar!

Tupeul Sorinei Pintea este incredibil și arată firea rapace și lacomă de putere a acestei doamne, care a păcălit multă lume cu lacrimile de crocodil, produse la comandă, la ore de maximă audiență!”, a scris deputatul USR Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook.

Adriana Cotel a fost numită șefă a Agenției Naționale a Medicamentului, instituție pe care a condus-o timp de 4 luni (octombrie 2018 – ianuarie 2019). Pe 25 ianuarie, Adriana Cotel a fost numită președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă.

Potrivit Hotnews.ro, cât a fost șefă la Agenția Națională a Medicamentului acesta nu și-a publicat CV-ul.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.