PSD are datorii de 15 milioane de euro

viorica dăncilă
Foto: Pagina de Facebook Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a golit bugetul Partidului Social Democrat în cursa pierdut pentru Palatul Cotroceni, ba chiar a făcut o datorie de 15 milioane de euro.

Banii ar fi fost cheltuiţi pentru apariţii televizate , publicitate şi contracte de consultanţă. Surse din PSD, citate de Știrile PRO TV, susțin că Dăncilă n-ar fi știut că bugetul este depășit.

PSD își va acoperi o parte din perderi din subvenția oferită de stat.

Aceleași surse susțin că Viorica Dăncilă ar fi plătit la televiziunile de ştiri şi 7.000 de euro pentru un minut de apariție, iar cel care a semnat contractele a fost Mihai Fifor, fostul secretar general al partidului.

PSD n-avea datorii când l-a preluat Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă, retrogradată în funcția de președinte al Organizației de femei din PSD, susține că nu au existat cheltuieli nejustificate în campanie.

Nici noul lider al PSD, Marcel Ciolacu, nu pare îngrijorat. “De fiecare dată după o campanie electorală există datorii la partid. Partidul îşi va onora toate datoriile. Cuantumul îl veţi vedea când documentele se vor depune la AEP”, a spus Ciolacu.

PSD primește lunar 12 milioane de lei de la stat, iar banii nu trebuie justificați. În cinci luni, PSD și-ar acoperi gaura lăsată de Viorica Dăncilă.