PSD ar putea organiza un nou miting: „Trebuie să-i forțăm să înțeleagă”

mizerie miting psd
Foto: Captură GreatNews

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat că protestatarii trebuie să înțeleagă că PSD a câștigat alegerile și spune că, în anumite condiții, ar putea organiza un nou miting.

„Dacă escaladează lucrurile, trebuie să facem şi noi un miting pentru că trebuie să spunem că noi, partidul fără ALDE, am fost votaţi de aproape patru milioane de oameni. Oamenii au votat programul partidului, care a fost aprobat în Parlamentul României. Dacă nu înţeleg, trebuie să-i forţăm, cu ghilimelele de rigoare, să înţeleagă acest lucru.

După aceea sunt alegeri, poate le câştigă ei, vedem! Ce rezolvă ei, dacă în fiecare seară fac miting fără autorizaţie, o mie-două mii de oameni? Până la urmă, media prezintă denaturat anumite lucruri. Adică două mii de oameni din Piaţa Victoriei îi reprezintă pe cei care votează în această ţară? Este greşit”, a spus Paul Stănescu, potrivit Mediafax.ro.

Vicepreședintele PSD Paul Stănescu a declarat, sâmbătă, la Slatina, că membrii partidului trebuie să fie pregătiți de fiecare dată „cu arma la picior”.

„Apreciez foarte mult ce ați făcut și ați avut un moment în care m-am bucurat enorm, mitingul de la București, când v-ați organizat foarte bine și cred că PSD Olt n-a răspuns niciodată așa de bine la un asemenea mare eveniment pe care partidul l-a organizat la nivel național.

Am văzut că au fost și persoane mai în vârstă ca mine, dar au fost foarte mulți tineri. M-am bucurat că la Olt ați venit foarte mulți și fac apelul la voi: să știți că în următoare perioadă, uitându-ne cu toții pe scena politică trebuie să fim pregătiți de fiecare dată cu arma la picior, este posibil să mergem din nou la București și v-aș ruga să mergem cât mai mulți să spunem că nu contează doar câteva mii de oameni care se strâng în fața Guvernului, acolo, în Piața Victoriei, care de fapt nu reprezintă interesele națiunii, ci alte interese.

Am verificat aceste lucruri și au alte interese, interesele altora. Nu pot să spun aici cam ce cred eu despre ce interese sunt, dar v-aș ruga să fiți pregătiți, sunteți tineri, cu arma la picior, când președintele vă fluieră, cu toții să fiți la București”, a declarat Stănescu, potrivit ziare.com.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.