Gest superb al unui om de afaceri din Bucureşti, în ziua protestului uriaş

Un antreprenor a decis să ofere cazare gratuită persoanelor din provincie care ţin să vină la protestul de miercuri seară, din Bucureşti.

„Dacă știți persoane ce vin la proteste din afara capitalei și au nevoie de cazare în București oferim locuri gratuit la cele 2 hosteluri ale noastre, Little Bucharest și Pura Vida Sky Bar & Hostel Bucharest.

Rugămintea e să dați un email la adresa oldtown@littlebucharest.ro cu numele și numărul persoanelor.

Avem 130 de locuri în total și în funcție de câte avem disponibile zilele acestea sprijinim pe cei ce vin din afara Bucureștiului.

Mulțumesc pentru ce faceți!”, este mesajul postat pe Facebook de Tudor Maxim, proprietarul celor două unităţi de cazare din Bucureşti.

Bucureştenii oferă şi ei camere celor din provincie

În primele 12 ore de după postarea mesajului pe Facebook, acesta a strâns peste 26.000 de distribuiri.

Iniţiativa lui Tudor Maxim i-a inspirat şi pe alţii şi astfel a apărut grupul „Cazare gratuită şi solidaritate pentru protestatari din afara Bucureştiului”, care a strâns în numai câteva ore peste 1200 de membri. Numeroşi membri ai grupului, locuitori din Bucureşti, le-au oferit manifestanţilor veniţi din provincie o cameră în care să doarmă.

După ce postarea sa a devenit extrem de populară, antreprenorul a primit şi ameninţări, 10 la număr. Chiar şi contul de Facebook i-a fost blocat o vreme.

„După ce prima mea postare a depășit 20.000 de shares şi 10.000 de like-uri, anumite interese au acționat şi am avut suspendat contul de Facebook până am reușit să trimit actele de identitate la ei. Contăm împreună!”, a menţionat Tudor Maxim.

Circa 100.000 de oameni au ieşit miercuri seară la protestul anti-guvernamental din Bucureşti. Şi la Cluj s-au strâns 20.000 de oameni, iar la Timişoara – 10.000. Proteste masive în toate oraşele mari din România, cu peste 5.000 de oameni în stradă. Oamenii cer Guvernului să retragă ordonanţa de urgenţă privind modificările Codului Penal. Totodată, se cere demisia Guvernului Grindeanu.

Alte ştiri despre subiectul zilei:

România protestează! Piața Victoriei a fost blocată: 150.000 de oameni în stradă

UE: „Urmărim cu mare îngrijorare la evoluțiile recente din România”

Cine profită în urma schimbărilor Codurilor penale? Lista include zeci de politicieni

Presa internațională despre modificările Codurilor penale: ”Guvernul a dat o lovitură puternică luptei anticorupție”

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.