Azi se însoară fiul lui Dragnea. Mii de protestatari vin să scandeze în fața bisericii

valentin dragnea nuntă
Foto: Facebook

Astăzi, duminică 26 august, are loc nunta fiului lui Liviu Dragnea, Valentin Ștefan, iar mii de protestatari și-au anunțat intenția de a veni atât la biserică, precum și la Palatul Snagov, pentru a manifesta împotriva PSD-ului și a lui Liviu Dragnea.

Pe Facebook a fost creat un eveniment numit „Mergem la nunta lui Dragnea Jr!”, iar 4.700 de protestatari au spus că vor participa la miting.

Cununia religioasă are loc la ora 18.00, la Biserica Sfântul Elefterie din București, iar protestatarii au anunțat că vor fi în fața lăcașului de cult de la 17.30.

Petrecerea va avea loc la Palatul Snagov, de la ora 19.30.

„Mergem la nunta lui Dragnea Jr., să îi urăm „La mulți ani!”, cu executare! Atât lui, cât și lui „Daddy” Liviu Dragnea! Ne intâlnim cu toții la ora 17:30 la Biserica Sfântul Elefterie. După cununia religioasă, stabilim dacă mergem și la Snagov, unde are loc nunta, la care vor participa toți greii din PSD și ALDE!”, se arată în descrierea evenimentului.

Evenimentul este organizat de „Luptăm pentru România”, o comunitate online ce promoveaza și susține protestele anti-corupție din România.

Liviu Dragnea: „Cum să mă gândesc să amân nunta copilului meu?”

Însă protestul anunțat nu va schimba cu nimic planurile nuntașilor.

Invitat într-o emisiune la Antena 3, Liviu Dragnea a spus că nu ia în calcul o eventuală amânare a nunții din cauza mitingului anunțat.

„Cum să mă gândesc să amân nunta copilului meu? Nici vorbă. Acolo vrea să ducă Iohannis țara. Unii să vrea să distrugă evenimentul și să fiu tot eu acuzat? Vreau să văd cât de departe vor ajunge niște indivizi în frunte cu Iohannis, pentru că vor primi răspuns pe măsură de la mine. Dacă au impresia că pot lua țara cu japca, se înșeală amarnic, PSD nu va lăsa ca România să fie condusă prin violență”, a spus Liviu Dragnea.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.