Promoția zilei la eMAG: mari reduceri la accesorii pentru telefoane Samsung și Apple

eMAG propune în acest weekend mai multe campanii de reduceri, iar lista completă a acestora poate fi consultată AICI. În acest articol, ne-am concentrat pe ofertele la accesorii pentru două dintre cele mai populare mărci de telefoane mobile şi tablete: Samsung și Apple.

Întreaga ofertă eMAG la aceste produse poate fi consultată AICI.

Reducerile ajung la 83%, iar în campanie sunt incluse 127 de accesorii pentru telefoanele Apple și 113 pentru cele Samsung.

În campanie sunt incluse încărcătoare cu fir și wireless, suporturi auto, huse, acumulatori, adaptoare, capace de protecție, folii, căști și tastaturi bluetooth, cabluri de date.

Merită amintite și reducerile la telefoane mobile de pe eMAG, aproximativ 800 dintre cele 1250 de modele de telefoane de pe site fiind cu preț special. Oferta poate fi consultată AICI. La linkul menţionat, telefoanele sunt aşezate în ordinea procentului de reducere.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.