Proiecte de case mici cu mansardă. Locuinţa ideală, pe un teren de 300-400 mp

proiecte de case mici cu mansarda - model casa

Vrei să te muţi lângă oraş, la casă. Numai că banii sunt o mare problemă. Aşa că decizi să iei un teren un pic mai mic decât ţi-ai fi dorit, doar-doar ţi-or rămâne bani să ridici casa la roşu.

Mai jos îţi prezentăm cele mai interesante proiecte de case mici cu mansardă pe care le găseşti pe internet.

Proiecte de case mici cu mansardă – casa Laguna

Primul proiect de case mici, dar cu mansardă, care ne-a atras atenţia a fost Casa Laguna, o locuinţă cu o amprentă la sol mic (73 mp), dar perfectă pentru o familie cu patru persoane, întrucât suprafaţa desfăşurată este de 170 mp.

Casa are 3 dormitoare şi două băi. Casa este în imaginea de la începutul articolului.

Mai jos, proiectele parterului şi mansardei, de la archeton.ro.
casa_laguna_proiect_parter

casa_laguna_proiect_mansarda

Proiecte de case mici cu mansardă – casa Lupo

casa_lupa_casamodel.ro

Alte proiecte de case mici cu mansardă care ne-au atras atenţia sunt cele de pe casamodel.ro, unde am descoperit Casa Lupo. Probabil ştiţi celebrul Volkswagen Lupo, o maşină mică şi economică a celebrului constructor german. Ei bine, Casa Lupo este la fel: mică şi economică. Şi, adăugăm noi, ieftină. Suprafaţa construită este de circa 54 mp, iar cea desfăşurată ajunge la 109 mp. La parter, avem spaţiul de zi, cu bucătărie, living, baie, iar la mansardă se află spaţiul de noapte – două dormitoare şi o altă baie.

casa_Lupo-parter

casa_Lupo-mansarda

Proiecte de case mici cu mansardă şi garaj – casa Domino Plus 2

domino_plus

Celor două case mici cu mansardă de mai sus le lipseşte însă ceva: garajul. Domino Plus 2, o casă propusă de Maria House, este o casă potrivită pentru 4 persoane şi are garaj ataşat construcţiei. Suprafaţa construită este de 135 de metri pătraţi, 78 de mp la parter şi 57 mp la etaj.

La fel, spaţiul de zi este la parter, iar cele două dormitoare şi o baie sunt la etaj.

domino_plus_2_parter

domino_plus_2_mansarda
Articolul următor >>>> Casa solară cu grădină înăuntru, gândită de studenți români

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-ne un like pe pagina noastră de Facebook.

output_Hh9RjX

15 COMENTARII

  1. Daca va intereseaza construim case sub 60.000 euro , sa va puteti integra cu prima casa . La 3 km de Cluj , strada asfaltata . Teren inclus . Ansamblu de 3 case . Teren propriu .

  2. Nu vad rostul garajului….decat eventual sa pui lemne in el sau altceva. In ziua de azi masinile nu se mai tin in garaj….coafura rezista.

  3. buna seara,

    sunt si eu interesat de o casa cu mansarda mai micuta, casa lupo cred ca ar fi perfecta si pentru terenul pe care il am. eu as merge pe o structura metalica daca se poate cu acest model. puteti sa-mi trimiteti mai multe detalii despre aceasta casa? multumesc

  4. Darius,doresc amanunte despre voi.Ma intereseaza pretul pentru casa Laguna,la rosu si la cheie,fara teren.Sunteti o firma din Cluj? Vreau detalii,daca se poate.

  5. Bre,n-are nici o treaba Darius cu articolul asta. Isi face si el publicitate pe unde poate sa agate clienti. Astea le poate face orice constructor ,mai ales ca sunt date si proiectele.

  6. Ce naiba puneti la casele astea de sub 100 mp de ajung la sume deastea EX> sub 60.000 de euro ! Ba esti nebun la cap,o casa ca aia din poza de sus nu trebuie sa sara de 15.000 la rosu ,si de 35.000 la cheie cu acoperis din tabla,ferestre din lemn stratificat+termopan+caramida+tot ce mai trebe .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.