Prognoză specială pentru București. 36 de grade, înnorări, ploaie, descărcări electrice

ploi furtună

Foto: Skitterphoto / pixabay.com

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru București, valabilă în intervalul 18 iunie, ora 10:00 – 20 iunie, ora 10:00.

În prima parte a intervalului, în perioada 18 iunie, 10:00 – 19 iunie, ora 10:00, vremea se va menține călduroasă, caniculară după-amiaza, cu disconfort termic ridicat în orele amiezii, când indicele temperatură umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități. Temperatura maximă va fi de 33…35 de grade, iar cea minimă de 17…20 de grade. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări spre seară, când vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

În a doua parte a intervalului, între 19 iunie, ora 10:00 și 20 iunie, ora 10:00, vremea va fi caniculară, cu disconfort termic ridicat și un indice temperatură umezeală (ITU) ce va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperatura maximă va fi de 35…36 de grade, iar cea minimă de 17…21 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Administrația Naţională de Meteorologie va actualiza prezentele informații, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version