Profi se extinde rapid și angajează în toată țara. Ce salarii se câștigă

locuri de muncă la profi angajări profi
Foto: Retail-FMCG.ro

Lanțul de supermarketuri Profi se extinde în numeroase localități din țară și anunță un val uriaș de angajări.

Noile locuri de muncă sunt disponibile atât în orașe în care Profi era deja prezent, cât și în localități unde lanțul urmează să deschidă magazine. În total, Profi angajează în 72 de localități.

Posturile sunt foarte diverse, de la casieri și lucrători comerciali la șefi de tură sau șefi de magazin.

Profi angajează în:

– Alba Iulia, Apahida, Arad
– Bacău, Baia Mare, Bistrița, Brad, Brașov, Brăila, Bocșa, București, Buhuși
-Cavnic, Câmpina, Câmpulung Moldovenesc, Cărpiniș, Cenad, Cenei, Ciacova, Cluj-Napoca, Constanța
– Dej, Deta, Deva, Dridu
– Eforie Nord, Florești, Focșani
– Gherla, Ghiroda, Giarmata, Giroc, Hațeg, Hârlău, Hunedoara
– Iași, Jimbolia, Liebling, Lugoj, Motru
– Odorhei, Oradea, Orlat, Peciu, Ploiești, Popești Leordeni
– Rădăuți, Recaș, Reșița, Roman, Rona de Sus, Rozavlea
– Sacalaz, Salard, Satu Mare, Sângeorgiu de Mureș, Sângeorgiu de Pădure, Sânnicolau Mare, Săcuieni, Săpânța, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighișoara, Slănic, Suceava
-Târgu-Mureș, Târgu Secuiesc, Timișoara, Tulcea, Turda, Zalău

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

La Profi sunt libere următoarele poziții:

– lucrători comerciali, casieri, șefi de magazin, șefi de tură

– specialist recrutare și selecție, controlor marfă, economist, operator supraveghere video, operator prețuri, controlor fresh depozit, responsabil recepție echipa deschideri

– vânzători mezeluri, asistentă manager, responsabil recepție marfă, preparatori și manipulanți marfă, respnsabil ambalaje, referent statistician gestiune stocuri în depozit, tehnician IT

– măcelar, recepționer marfă, trainer on the job-retail alimentar, analist loialitate, specialist marketing, tehnician IT pentru deschideri magazine noi, operator introducere și prelucrare date

– vânzător mezeluri, responsabil calitate carne depozit, manager calitate legume/fructe, asistent director regional, responsabil expediție și recepție depozit

– responsabil administrativ și ambalaje depozit, operator comercial, specialist resurse umane supply chain.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Profi oferă:

– bonusuri de performanță
– bonusuri de fidelitate
– bonuri de masă
– training profesional

Potrivit unui anunț al companiei, unui lucrător comercial din Timișoara i se oferă un salariu de 1.500 de lei net.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Conform informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști sau actuali angajați de la Profi, un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în iulie 2017 un salariu lunar net de 1.200 de lei pe lună.

Un lucrător în depozit angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iunie 2017 un salariu lunar de 1.300 de lei net.

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în martie 2017 un salariu lunar net de 1.050 de lei pe lună.

Un recepționer angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în ianuarie 2017 un salariu lunar net de 1.300 de lei plus tichete de masă de 200 de lei pe lună.

Un șef de tură angajat full time în Brăila, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în iule 2017 un salariu lunar net de 1.500 de lei plus tichete de masă de 200 de lei pe lună.

Un vânzător casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar net de 1.050 de lei.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.