Profesoară acuzată de părinți că a luat bani de la elevi pentru o tabără care nu s-a mai organizat

poliția DNA achiziții

FOTO: Ionuț Fantaziu/GreatNews

O profesoară de la o școală gimnazială din Constanța a fost reclamată de părinții a 2 elevi că a solicitat și primit bani pentru ca aceștia să meargă într-o tabără, însă excursia nu s-a mai organizat, iar banii nu au fost returnați, transmite agerpres.ro.

Profesoara de la Şcoala Gimnazială nr. 8 Constanţa ar fi primit diferite sume de bani de la elevi pentru ca aceştia să participe la o tabără în cursul verii. Poliţiştii efectuează cercetări în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

„La datele de 11 şi 14 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa au fost sesizaţi de părinţii a doi elevi cu privire la faptul că, în cursul anului şcolar 2023-2024, o profesoară le-ar fi solicitat sumele de 1.760 de lei şi, respectiv, 1.800 de lei, pentru ca elevii să participe la o tabără de vară. Părinţii ar fi achitat sumele respective, dar tabăra nu ar fi fost organizată, iar banii nu le-ar fi fost restituiţi”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Constanța.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version