Process Communication Model, un curs complet – chestionar, training, teme saptamanale!

Process Communication Model

O afacere de succes se bazeaza pe diverse principii si valori, precum organizare eficienta, comunicare autentica, armonizarea diferitelor tipuri de personalitate, de opinii si multe altele. Cu toate acestea, studiile efectuate in domeniu demonstreaza faptul ca aproximativ 85% dintre conflictele ivite la locul de munca sunt cauzate de deficientele de comunicare.

Pentru a preveni aceasta problema, este important sa investesti in echipa ta si sa iti ajuti angajatii sa se cunoasca mai bine pe ei insisi si, totodata, sa ii inteleaga mai bine pe cei din jur. Toate aceste aspecte pot fi indeplinite prin intermediul unui training bazat pe conceptul de Process Communication Model (abreviat PCM), oferit de Brightway®.

In ce consta modelul PCM?

Cu siguranta, ai auzit pana acum de sintagma „arta conversatiei”. Denumirea aceasta nu este intamplatoare din moment ce skill-ul de a ajunge la interlocutorul tau si de a crea o interactiune autentica si productiva necesita maiestrie, atentie la detalii si flexibilitate.

Pentru a stapani aceasta arta, este recomandat ca fiecare persoana sa cunoasca ideile din spatele Process Communication Model, fondat de doctorul american Taibi Kahler, in urma a peste 40 de ani de cercetare in domeniu.

Cei care inteleg care sunt principiile care stau la baza acestui model au acces la o serie de informatii, care ii vor ajuta sa cunoasca mai multe despre psihologia umana. Prin intermediul unui astfel de instrument, este mult mai usor sa intelegi cum functioneaza fiecare persoana in parte, precum si cum sa interactionezi cu aceasta in diferite momente.

Cat de corect este modelul PCM?

Acuratetea modelului propus de Dr. Kahler este validata, inainte de orice, de cele peste 1 milion de profiluri completate, precum si de numeroase organizatii care au utilizat acest instrument pentru a imbunatati nivelul de comunicare si productivitate la locul de munca.

Process Communication Model

De exemplu, o dovada a faptului ca acest model este extrem de valoros este reprezentata de utilizarea sa de catre NASA. Timp de aproximativ 20 de ani, Administratia Nationala Aeronautica si Spatiala a Statelor Unite a utilizat instrumentul Process Communication Model pentru a contura profilul psihologic al astronautilor pe care urma sa ii trimita in spatiu.

Mai mult, acest model este recunoscut pentru faptul ca a fost folosit de politicieni celebri in cadrul campaniilor electorale, precum si de lideri mondiali. Din aceasta categorie, Bill Clinton este doar unul dintre numele faimoase care sunt asociate cu modelul PCM.

Inscrie-te la un curs complet de Process Communication Model!

Brightway® ofera un curs complet de PCM, in care sunt incluse chestionare, trainguri si teme saptamanale. Un astfel de curs nu are un public tinta, ci se adreseaza oricui vrea sa cunoasca in profunzime mecanismele dupa care functioneaza atat mintea sa, cat si a celor din jur.

Absolventii acestui curs se bucura de imbunatatiri pe plan personal si profesional. La incheierea cursului de Process Communication Model, participantilor le este mai usor sa isi comunice nevoile, stiu cum sa abordeze diferite probleme, dar si cum sa interactioneze cu situatiile stresante la locul de munca.

Astfel, daca iti doresti sa descoperi mai multe despre tine si despre ceilalti, nu ezita sa accesezi platforma online a companiei Brightway®. Aici te vei putea inscrie la un curs PCM, care va schimba definitiv modul in care te raportezi la tine si la lume si care va imbunatati relatiile pe care le ai cu cei din jur.