PRO TV închide emisia tuturor stațiilor locale

pro tv
Foto: Pagina de Facebook PRO TV

Postul de televiziune Pro TV închide emisia tuturor stațiilor locale. Astfel, va rămâne un singur semnal, cel de la București, relatează paginademedia.ro.

De la 1 aprilie, de la miezul nopții, cele 12 stații locale nu vor mai avea semnal propriu. Știrile Pro TV, care aveau un segment în care fiecare stație locală avea semnal propriu, în funcție de zonă, se vor vedea la fel în toată țara.

Stațiile care se regăsesc în această situație sunt următoarele: Pro TV Alba Iulia, Pro TV Arad, Pro TV Brașov, Pro TV Cluj Napoca, Pro TV Constanța, Pro TV Galați, Pro TV Iași, Pro TV Oradea, Pro TV Pitești, Pro TV Sibiu, Pro TV Timișoara, Pro TV Târgu Mureș.

Contactați de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV au declarat că este vorba de un proces prin care vor optimiza rețeaua națională pentru Știrile Pro TV. Chiar dacă stațiile locale nu vor mai avea semnal propriu, „echipele locale de știri își vor continua activitatea”.

“Începând de luna aceasta, vom optimiza rețeaua națională pentru Știrile PRO TV. Această decizie de business nu are niciun impact asupra conținutului jurnalelor de știri, care va fi în continuare relevant pentru toți românii. Știrile de pe teritoriul României vor fi realizate ca și până acum de către echipele locale de știri, care își vor continua activitatea”, se arată în răspunsul oferit de PRO TV.

Postul de televiziune PRO TV a fost lansat la 1 decembrie 1995 și este deținut de compania Pro TV SRL, care face parte din grupul Central European Media Enterprises. Începând cu 3 septembrie 1999, compania emite un semnal propriu și din Republica Moldova, sub marca Pro TV Chișinău.

În octombrie 2017, postul de televiziune PRO TV avea o cotă de piață de 18,87%. Emisiunea Știrile PRO TV de la ora 19.00 este cea mai urmărită emisiune de știri din România, peste două milioane de români alegând să se informeze de la acest post de televizune.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.