Primul oficial de la Moscova care admite că invazia din Ucraina nu merge conform planului

viktor zolotov
Viktor Zolotov. Foto: Kremlin.ru / Wikipedia

Unul dintre apropiații președintelui Vladimir Putin a admis că operațiunea militară a Rusiei în Ucraina nu s-a desfășurat atât de rapid pe cât ar fi dorit Moscova, relatează Reuters.

Aceasta este cea mai clară recunoaștere publică a faptului că lucrurile nu merg conform planului în Ucraina, mai notează agenția de presă.

Viktor Zolotov, șeful Gărzii Naționale, a dat vina pentru avansul încet al armatei ruse pe forțele de extremă dreapta ucrainene care se ascund în spatele civililor.

„Aș vrea să spun că da, nu totul merge atât de repede pe cât ne-am dori noi”, a declarat Zolotov. Comentariul său a fost publicat pe siteul Gărzii Naționale.

„Însă ne îndreptăm spre obiectivul nostru pas cu pas, iar victoria va fi a noastră”, a mai spus el.

Foto: Kremlin.ru / Wikipedia

Vă recomandăm și:

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.