Primul meci cu suporteri pe noul stadion Rapid

Foto: Rapid București/Facebook
Foto: Rapid București/Facebook

Inaugurarea stadionului Rapid va avea loc sâmbătă, 26 martie, de la ora 18.00, printr-un meci amicat dedicat echipelor old-boys Rapid – Poli Timișoara. Invitata de onoare a evenimentului este soprana Felicia Filip, care va intona Imnul de Stat al României. Biletele sunt deja sold out, iar evenimentul va fi transmis în direct și în exclusivitate de Digi Sport 1.

„Noul stadion este pregătit să-i primească pe rapidişti, iar prima ocazie de a simţi din nou fiorul Giuleştiului este pe 26 martie, atunci când te poţi bucura de un spectacol total, alături de toţi membrii Familiei Rapid”, au transmis reprezentanții stadionului într-un comunicat de presă.

„Vecinătatea de doar câțiva metri dintre stadionul Giulești și Opera Comică nu poate aduce decât lucruri minunate. Rădăcinile ne leagă. În vremurile de demult, suporterii rapidiști ne dădeam întâlnire pe treptele Teatrului Giulești, acum Opera Comică, pentru a intra la meciuri.
Faptul că doamna Felicia Filip, o voce celebră pe mapamond, a acceptat ivitația noastră de a interpreta Imnul țării, ne onorează iar momentul va fi cu adevărat istoric. Îi mulțumim și îi urăm la mulți ani, azi chiar la aniversarea stimatei doamne!”, a declarat Lucian Ionescu, directorul de imagine al Rapidului, citat de www.digisport.ro.

Pentru meciul cu Rapid – Poli Timişoara, au fost tipărite 13.000 de bilete pentru o capacitate a stadionului de 14.000. Cel mai ieftin bilet a fost de 30 de lei, la peluză, iar cel mai scump bilet, 120 de lei.

Lucrările de construire a complexului sportiv au început în 2019, iar valoarea totală a investiției a fost de aproximativ 38 de milioane de euro.

Jurnalist GreatNews, debutat în presa scrisă în 2003, pentru publicații precum Opinia Studențească, Elle, Evenimentul Zilei sau Dilema Veche. Crede că jurnalismul practicat cu integritate este cea mai frumoasă meserie din lume.