Primul hypermarket din România amendat pentru că nu a respectat regula certificatului verde

speculă spirt

Foto: Facebook

Hypermarketul Cora din Cluj-Napoca a fost amendat pentru că nu a respectat noile reguli impuse de autorităţi pentru limitarea transmiterii SARS-CoV-2, relatează adevărul.ro.

Conducerea lanţului de hypermaketuri Cora a fost amendată cu cu 5.000 de lei, după ce a impus propriile reguli de acces inclusiv pentru cei nevaccinaţi, netrecuți prin boală sau care nu prezentau un test negativ.

Poliţiştii au fost sesizaţi că accesul în hypermarket se face pe două culoare, unul cu acces la toate magazinele, cu prezentarea certificatului verde, conform noilor reguli decise de autorităţi, iar celălalt cu acces doar la magazinul alimentar, fără să li se solicite certificatul verde clienţilor.

Însă, conform noilor reglementări, astfel de separări sunt interzise, iar accesul în hypermarketurile care fac parte dintr-un complex comercial se poate face doar după prezentarea certificatului verde.

Prin urmare, modul în care reprezentanții Cora au interpretat legea nu a fost acceptat de autorități, iar Poliţia Cluj a amendat hypermarketul cu 5.000 de lei.

De asemenea, conducerea Cora este obligată să se conformeze de acum noilor reguli şi să permită accesul clienţilor exclusiv pe baza certificatului verde.

Intrările separate folosite de hypermarketul Cora. Sursa: Captură Digi 24

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version