Primele vorbe ale Simonei Halep după înfrângerea din finală: ”Voi continua să lupt!”

Simona Halep a ratat șansa de a câștiga primul titlu de Grand Slam din carieră la Australian Open, după ce a fost învinsă, după aproape trei ore de tenis pe muchie de cuțit, de către daneza Caroline Wozniacki, care o detronează de la șefia ierarhiei mondiale.

”Nu îmi este ușor să fiu aici și să vorbesc. Aș vrea să o felicit pe Caroline, a jucat minunat pe tot parcursul turneului, pe tatăl ei și echipa ei, ce au făcut ei pentru tine e absolut fantastic”, și-a început Simona discursul după un Australian Open fantastic. Românca a petrecut peste 14 ore pe teren la acest turneu, în care a reușit partide memorabile și cu Lauren Davis și Angelique Kerber.

”A fost un turneu foarte bun pentru mine. Nu a început grozav cu acea accidentare, dar am dat tot ce am putut. Și mă bucur ca am ajuns într-o nouă finală de Grand Slam. Caroline a fost mai bună ca mine. Voi continua să lupt și sunt sigură că voi mai avea parte de o astfel de provocare”, a mai spus românca în vârstă de 26 de ani, care a mai jucat două finale de Grand Slam, ambele la Roland Garros și ambele pierdute.

”Mulțumesc echipei, familiei, oamenilor care mă privesc acasă. E păcat că nu am reușit să fac pasul cel mare a treia oară. Mulțumesc pentru sprijin, ați fost minunați. Întotdeauna este plăcut să joc pentru voi”, a declarat Simona, la ceremonia de premiere.

De cealaltă parte, Caroline Wozniacki abia și-a putut stăpâni lacrimile, i-a urat succes pe viitor româncei, dar și-a cerut și scuze pentru înfrângerea pe care i-a provocat-o.

Românca va pleca de la Melbourne cu un cec de aproape 1,3 milioane de euro.

https://greatnews.ro/simona-halep-ramane-fara-un-titlu-de-grand-slam-dar-luptat-ca-niciodata/