Primele imagini cu Dorian Popa când a fost oprit de poliție. Cum era îmbrăcat, de fapt, vloggerul

dorian popa

Foto: Știrile Pro TV

Vloggerul Dorian Popa nu era îmbrăcat doar în chiloți la volanul mașinii când a fost oprit de poliție, așa cum s-a spus în mediul online, rezultă din imaginile publicate de Știrile PRO TV.

Mai exact, vloggerul – care a fost depistat pozitiv pentru consum de canabis – era îmbrăcat într-un halat de casă și era încălțat în adidași.

De altfel, într-un clip video publicat astăzi pe canalul său de YouTube, Popa a menționat că era îmbrăcat într-un halat: „S-a făcut foarte mult mișto pe ideea că eram în chiloți, dar nu și în halat. Recunosc. Ieșisem din duș, am luat un halat pe mine imediat, nici nu m-am uscat pe păr pentru că știam că mă întorc în 5 minute, și ca retardatu’ m-am urcat în mașină și am plecat până la magazin.”

La sfârșitul lunii octombrie, când a fost oprit de poliție și testat cu drug-testul, în mediul online a apărut informația că Dorian Popa conducea în chiloți. Pornind de aici, pe internet au apărut foarte multe glume și ironii.

„Dorian Popa nu a fost oprit de colegii noștri de la Serviciul Rutier Ilfov pentru că acesta conducea îmbrăcat doar în chiloți;

Reținerea permisului de conducere nu a fost operată de către polițiștii rutieri pentru că Dorian Popa conducea un Lamborghini în chiloți, deși, fie vorba între noi, oricât de excentric ai fi, o astfel de mașină impune un anumit standard;

Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloți, ci a fost deschis în urma rezultatului testării preliminare cu aparatul drug test, care a confirmat prezența canabioidelor”, transmitea Sindicatul de poliție Europol la data incidentului.

Vloggerul a mai spus că nu fumase canabis în ziua în care a fost depistat de poliție, însă substanța rămâne în organism mai multe zile după ce a fost consumată. El a mai spus că își cere scuze pentru fapta sa și că este conștient că a greșit.

Dorian Popa este cercetat acum într-un dosar penal de Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov, pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version