Primele declarații după alegeri. Nicușor Dan: ”De luni începem construcția noului București”. Ce spune Gabriela Firea

nicușor dan alegeri parlamentare 2016
Foto: Nicușor Dan (Facebook)

Nicușor Dan a declarat că este sigur că va fi noul primar al Capitalei, în timp ce Ludovic Orban anunță un scor istoric pentru PNL la nivel național.

”În ceea ce privește votul politic, PNL înregistrează un scor fără precedent în istoria sa. Un scor care ne onorează și care ne obligă”, a declarat Ludovic Orban, într-o conferință de presă în care s-a fălit cu victoria în alegerile locale.

”Pentru prima oară, PNL bate PSD fără drept de apel”, a adăugat premierul țării.

Petrecere a fost și la sediul USR.

”La Consiliul General avem 33%. Faptul că am reușit într-o măsură semnificativă să smulgem Bucureștiul din mâna PSD-ului este meritul bucureștenilor. Nicușor Dan e omul care a reușit să o scoată pe Gabriela Firea din Primăria Capitalei, a spus Dan Barna, liderul USR, înainte de a bate palma cu Dacian Cioloș, șeful PLUS.

”Spre dimineață vom afla rezultatul real al alegerilor. Orice cifre anunțate acum nu au cum să fie oficiale”, a fost prima reacție a Gabrielei Firea, fostul primar general refuzând să-și accepte înfrângerea.

”Vom începe construcția noului București. Am încredere că majoritatea colegilor vor câștiga primăriile de sector și sunt convins că în consiliile generale vom avea majoritate alături de colegii de la USR-PLUS și PNL”, a spus Nicușor Dan.

Învins de PSD în alegerile din 2012 și 2016, Nicușor Dan a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături de la început, dar și noilor aliați.

”Sunt mai bucuros pentru bucuria voastră decât pentru propria mea bucurie”, a mai declarat Nicușor Dan.

Rezultate EXIT POLL. Ce procente au obținut candidații la primăria Bucureștiului