Primele cuvinte ale lui Dragnea după ce a ieșit din închisoare: ”România e o dictatură feroce”

liviu dragnea
Foto: Facebook

Liviu Dragnea a declarat, în fața porții Penitenciarului Rahova, la scurt timp după ce a fost eliberat, după 2 ani și 2 luni de detenție, că în România este ”o dictatură feroce”.

”A fost o perioadă de doi ani și două luni de chin și suferință. Asta a fost aici: abuzuri și umilință”, a declarat fostul șef al PSD, eliberat condiționat.

Dragnea se consideră ”deținut politic”, deși a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de zile de închisoare pentru fapte de corupție.

”România era o țară prosperă, în care există speranță pentru viitor. Din pacate astazi este o dictaură feroce. Este afectată libertatea de exprimare, este afectat viitorul”, a mai declarat Dragnea.

El a criticat PSD, partidul pe care l-a condus până în ziua condamnării definitive.

”Din păcate nu exista opoziție în România. PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni lași”, consideră fostul șef al Camerei Deputaților.

Cât despre ce va face pe viitor, Dragnea a fost destul de vag: ”În politică voi intra dacă găsesc răspunsul la două întrebări: dacă mai am cu cine și pentru cine. Nu știu dacă voi înființa un partid. PSD nu mai e partid”.

”Voi munci la firma fiului meu”, a mai spus fostul lider politic din Teleorman.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.