Primarul unui oraș, filmat în timp ce lovește un tânăr care i-a reproșat că nu a făcut nimic

primar pnl agresiv
Foto: Captură YouTube

Primarul PNL al orașului Balș a agresat un tânăr care i-a reproșat pe stradă că nu a făcut nimic pentru orașul pe care îl conduce.

Mădălin Ady Teodosescu, primarul localității din județul Olt, s-a enervat în momentul în care tânărul – care filma totul cu telefonul mobil – i-a spus că nu a făcut nimic pentru Balș.

Teodosescu l-a lovit, i-a dat peste telefon, care a căzut pe jos, și l-a și jignit, spunându-i „marș” și că stă într-un bar unde „trage pe nas”.

Iată replicile dintre cei doi, așa cum rezultă din imaginile filmate de tânăr:

Tânărul: „Păi și primarul nostru a făcut ceva în oraș? Că n-a făcut nimic”

Primarul: „Băi, băiatule, nu știu cum te numești tu, auzi…”

„De ce puneți mâna pe mine?”

„Eu am făcut ceva pentru oraș, tu n-ai făcut nimic”

„Ce-ați făcut?”

„Tu doar faptul că stai toată ziua într-un bar și tragi pe nas, n-ai făcut nimic”

În acest moment primarul îl lovește pe tânăr, iar telefonul acestuia cade pe drum. Tânărul îl ridică și îl urmează pe primar, care se îndreaptă spre o mașină.

„Mergem la analize domnule primar, când vreți”

„Hai, marș!”

„Marș? De ce mă jigniți? Vreți să vă dau în judecată? De ce mă jigniți?”

Mădălin Ady Teodosescu se află la al treilea mandat de primar al orașului Balș, funcție pe care o ocupă începând cu anul 2008.

Poliţia a deschis un dosar penal în cazul incidentului petrecut joi, 21 noiembrie.

„La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orelor 17.00, un bărbat de 33 de ani din orașul Balș a sesizat prin plângere scrisă faptul că în cursul aceleași zile, în jurul orelor 16.00, în timp ce se afla pe strada Nicolae Bălcescu din localitate, ar fi fost victima unei agresiuni. Bărbatul a declarat că în timp ce filma pe spațiul public, lângă acesta a venit un bărbat de 49 de ani, primarul orașului Balș, care l-ar fi lovit și i-ar fi distrus telefonul mobil. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe si distrugere”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Olt, citat de Digi24.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.