Primarul Robert Negoiță a hrănit rațele din Parcul Titan | VIDEO

Robert Negoiță, în inspecție în Parcul IOR. Foto: Facebook

În timp ce alegătorii săi nu au voie să iasă fără un motiv urgent din casă, primarul Robert Negoiță a fost surprins pedalând agale, în șort albastru și cămașă roz, prin Parcul Alexandru Ioan-Cuza, din Capitală.

Mai mult, într-un clip postat pe Facebook, Robert Negoiță a fost filmat în timp ce aruncă de pâine rațelor de pe Lacul Titan.

”Da, am avut cu mine niște pâine uscată pe care am luat-o tocmai pentru a hrăni păsările din parcul nostru”, a scris Negoiță (PSD) pe rețeaua de socializare.

Inspecția în ritm lejer făcută de primar a atras reproșurile câtorva trecători, care l-au acuzat că nu ar respecta prevederile Ordonanțelor Militare, în timp ce edilul s-a apărat spunând că ”încearcă să își facă treaba”.

Negoiță, care conduce destinele Sectorului 3 din 2012, și-a apărat cauza și pe Facebook:

”În administrația locală, nu ai niciodată liber. Dimpotrivă, trebuie să te folosești de fiecare “fereastră” pentru a rezolva și chestiuni pentru care nu ai avut timp. Azi am dat o tură completă în Parcul IOR, fiindcă nu reușisem de ceva timp să fac asta. Am constatat, din păcate, că deși există personal alocat pentru mentenanța parcului, chiar și în această perioadă, sunt elemente ce trebuie rezolvate rapid. De la reparații la mobilierul stradal și până la refacerea spațiilor verzi și a anumitor zone. Mâine, am convocat o ședință cu cei ce se ocupă de mentenanța Parcului IOR și le voi trasa câteva sarcini clare”.

Parcurile au fost închise în București, ca o măsură de limitare a răspândirii coronavirusului, în 28 martie, alături de celelalte restricții care au fost impuse de Ordonanțele Militare și de decretarea Stării de Urgență în România.