Primarul PSD din Alexandria nu le dă voie liberalilor să facă miting din cauza iepurașilor de Paște

Casa de cultură din Alexandria. Foto: Google Maps

În timp ce Liviu Dragnea făcea o baie de mulțime la Craiova, Consiliul Local Alexandria a interzis, la propunerea primarului PSD Victor Drăgușin, manifestațiile publice în fața Casei de Cultură.

Motivul invocat de edilul ”roșu” pentru suspendarea mitingurilor electorale este unul halucinant: În zonă vor fi amplasați iepurașii de Paște.

Decizia a fost luată la scurt timp după ce PNL anunțase că vrea să organizeze un miting în centrul orașului Alexandria în 20 aprilie.

„Se produce aici o încălcare gravă a Constituției României, nu s-a întâmplat asta în ultimii 30 de ani în Teleorman și noi oricum facem marș. Este grav, dacă spuneau unii ceva despre ei până astăzi, eu îi apăram, dar de astăzi mi-e clar că aici e dictatură. Democrația a murit în Teleorman. Nu se poate să nu dea voie oamenilor să se manifeste public. Nu e în atribuția consilierilor locali să interzică manifestările publice și au motivat că vine iepurașul în fața Casei de Cultură”, a declarat senatorul Eugen Pîrvulescu, citat de Hotnews.

PNL anunțase încă de la finalul săptămânii trecute că dorește autorizație pentru un miting electoral în fața Casei de Cultură din Alexandria, reședința județului de baștină al liderului PSD, Liviu Dragnea.

Liberalii se așteptau ca la manifestație să fie prezenți peste 5.000 de simpatizanți.