Primăria Alexandria, în campanie de colectare gratuită a deșeurilor

FOTO: geralt/Pixabay.com
FOTO: geralt/Pixabay.com

Campania „Alexandria mai curată” se va desfășura în perioada 26 martie – 16 aprilie, pe zone, în fiecare zi de sâmbătă. Astfel, Primăria Alexandria va colecta în mod gratuit deşeurile de echipamente electrice şi electrocasnice, precum și deşeurile voluminoase de mobilier, în următoarele zile și zone:

– 26 martie – zona cuprinsă între Şos. Turnu Măgurele – str. 1 Decembrie;
– 2 aprilie – zona cuprinsă între str. Tudor Vladimirescu – str. Bucureşti;
– 9 aprilie – zona cuprinsă între str. 1 Mai şi zona „Filatură”;
– 16 aprilie
– zona cuprinsă între Şos. Turnu Măgurele – str. 1 Decembrie;
– zona cuprinsă între str. Tudor Vladimirescu – str. Bucureşti;
– zona cuprinsă între str. 1 Mai – zona „Filatură”.

Cetăţenii sunt rugaţi să contacteze operatorii de salubritate cu minimum 24 de ore înainte, la următoarele numere de telefon: 0752 56 80 92, pentru echipamente electrice şi electronice şi haine în stare bună, și 0761 68 59 58, pentru mobilier.

Deşeurile vor fi preluate gratuit, în intervalul orar 10:00 – 15:00, programul de colectare al operatorilor de salubritate, iar cetățenii mai sunt sfătuiți să pregătească deşeurile, în ziua colectării, prin depozitarea acestora în faţa casei sau a blocului.

Jurnalist GreatNews, debutat în presa scrisă în 2003, pentru publicații precum Opinia Studențească, Elle, Evenimentul Zilei sau Dilema Veche. Crede că jurnalismul practicat cu integritate este cea mai frumoasă meserie din lume.