Primari PSD chemați prin SMS să protesteze împotriva DNA

Mai mulți primari PSD din Prahova spun că au primit un mesaj prin care li se cere să meargă joi la sediul DNA Ploiești, să protesteze.

Mesajul a fost trimis de consilierul județean Rareș Enescu, din partea deputatului PSD Prahova, Laura Moagher.

Într-o intervenție la Digi24, deputatul Laura Moagher a spus că s-a făcut o confuzie, SMS-ul nu a fost transmis de ea personal, iar „colegul a trimis acel mesaj dintr-o eroare”.

„Afirmația mea a fost: Eu, Laura Moagher, ca și cetățean român, cetățean al Prahovei, al Ploieștiului, m-aș duce în față la DNA, pentru că sunt oripilată de ceea ce se întâmplă! Această discuție a avut loc în condițiile în care mai mulți cetățeni au intrat în sediu și au întrebat: Domnule, ce se întâmplă, nu luați atitudine? (…)

Eu am spus: politic, nu se poate lua atitudine, că nu suntem în măsură să facem acest lucru, dar în schimb eu, Laura Moagher, cetățean român, aș ieși, într-adevăr”, a declarat deputatul Laura Moagher, la Digi24.

Deputaul PSD de Prahova a mai spus că nu crede că va avea loc această mobilizare, pentru că ea și președintele PSD Prahova nu susțin acest demers. Dar a recunoscut că, personal, „în calitate de simplu cetățean”, s-ar duce să protesteze din cauza „abuzuruilor procurorilor de care vorbește toată lumea”.

Întrebată dacă nu se pune presiune pe justiție, deputata Laura Moagher a spus că acest lucru îl fac manifestanții care au ieșit în stradă împotriva modificărilor legilor justiției.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.