Un primar din Teleorman și-a pus numele pe monumentul eroilor din localitate

Foto: Liber în Teleorman / infotr.ro

Iulian Olteanu, primarul PSD din comuna Salcia, județul Teleorman, și-a trecut numele pe monumentul eroilor din localitate, au descoperit jurnaliștii de la „Liber în Teleorman”.

Numele primarului a fost descoperit pe monument cu ocazia comemorării Eroilor Neamului, care a avut loc joi, 6 iunie, în întreaga țară.

Astfel, alături de soldații, caporalii și sergenții originari din Salcia care au murit în război, pe monument apare scris și „Primar 2018 Olteanu Iulian”.

Iulian Olteanu a fost ales primar în comuna Salcia în noiembrie 2017, după ce primarul anterior, Marius Șună de la PSD, și-a piedut mandatul, fiind declarat incompatibil printr-o hotărâre judecătorească definitivă (Șună dăduse în judecată Agenția Națională de Integritate, dar a pierdut procesul).

Sursa: Liber în Teleorman

În comuna Salcia se află celebra fermă de porci deținută de Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, ajuns în prezent după gratii după ce a fost găsit vinovat de abuz în serviciu.

Comuna Salcia din Teleorman este alcătuit din satele Băneasa, Salcia (reședința) și Tudor Vladimirescu. În total, aici trăiesc 2.660 de oameni, conform recensământului din anul 2011, în scădere față de recensământul anterior, cel din 2002, când au fost numărați 3.350 de locuitori.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.