Prima zi de campanie, prima gafă. Ce a spus Mircea Geoană într-o emisiune TV

mircea geoană

Foto: Mircea Geoană / Facebook

Invitat în studioul postului de televiziune PRO TV, Mircea Geoană a făcut o gafă chiar în ziua în care și-a lansat oficial candidatura pentru funcția de președinte al României.

Candidatul independent la alegerile prezidențiale din această toamnă i-a urat sănătate Regelui Mihai, ca și cum acesta ar fi fost în viață.

„Și mă întorc la ceea ce spunea Regele Mihai în 2011, când a făcut 90 de ani – Dumnezeu să-i dea sănătate! Am fost şi în Senat când a avut ultimul discurs. A avut un discurs şi a spus ceva foarte important: „Ţara are nevoie de cârmuitori drepţi şi pricepuţi”. Astăzi, România nu are cârmuitori nici drepţi, nici pricepuţi”, a spus Mircea Geoană miercuri.

Regele Mihai a încetat din viață în anul 2017, la vârsta de 96 de ani. După interviu, Mircea Geoană a reacționat pe pagina sa oficială de Facebook, spunând că a făcut o „greșeală de exprimare”.

„În emisiunea de la ProTV, am făcut o greșeală de exprimare, când m-am referit la Regele Mihai, pe care o regret. Regele Mihai este unul dintre reperele națiunii române și va rămâne veșnic în memoria noastră pentru exemplul de decență, de sacrificiu și iubire de țară. Odihnească-se în pace!”, a scris el pe rețeaua de socializare.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version