Prima reacție a Simonei Halep, după huiduielile la adresa Gabrielei Firea

Simona Halep a fost prezentă astăzi la prima ediție a unui turneu de hochei care îi poartă numele. Jurnaliștii au întrebat-o despre momentul în care primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost huiduită pe Național Arena și despre caricatura din Charlie Hebdo.

„Nu vreau să comentez despre acest lucru. Nu sunt în măsură să zic nimic despre acest lucru”, a spus Simona Halep despre caricatură, atunci când a fost întrebată dacă s-a simțit jignită.

În ceea ce privește huiduielile la adresa primarului Firea, Halep a spus că nu face politică.

„Nu vreau să spun nimic despre acest lucru. Eu m-am dus pur și simplu ca să împărtășesc această bucurie, de a arăta trofeul oamenilor care au venit și pentru ei am răspuns pozitiv invitației. Strict pentru ei. Atât”, a fost reacția Simonei Halep, scrie libertatea.ro.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost huiduită aproape la unison de cei aproximativ 20.000 de spectatori, în momentul în care și-a făcut apariția pe scenă, alături de Simona Halep, pe Arena Națională.

Primarul general a scris pe pagina de Facebook, la scurt timp după ce a părăsit Arena Națională, că în spatele acestor huiduieli se află miliardarul George Soros.

„Echipe de cetățeni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenți, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep. De dragul ei și din respect pentru performanța sa uriașă, puteau lasă o jumătate de oră ura la poarta Arenei Naționale.

Acolo este despre sport, respect, valori, performanță. Nu despre câți bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucureștiul într-un oraș sub asediu”, a scris, printre altele, Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Postarea a fost raportată de mii de utilizatori, iar pagina a fost închisă de mai multe ori în două zile. În cele din urmă, Gabriela Firea a renunțat la postare.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.