Prima reacție a lui Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Mare atenție! Nu mă scuz, nu mă ascund”

dorian popa
Foto: Captură YouTube

Vloggerul Dorian Popa a publicat un clip video pe canalul său de YouTube, în care își cere scuze pentru că a condus sub influența drogurilor.

Recent, Popa a fost depistat pozitiv la canabis în timp ce se afla la volanul mașinii sale Lamborghini Huracan.

„Vreau să îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, tuturor celor care își încep diminețile cu vloggurile mele. Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care le am, clar nu am circumstanțe atenuate. Îmi pare nespus de rău că prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau nicio secundă să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat.

Mare atenție! Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Nu sunt aici să mă ascund. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, dar am consumat, lucru pe care, după cum v-am spus, îl regret. Îl regret mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și la câteva zile după ce ai consumat.

Procesul meu idiot de gândire în momentul ăla a fost că aveam o plecare din țară pentru filmări programată demult, unde nu voiam să conduc, iar aici știți foarte bine că îl am ca șofer pe Edi, Edi care m-a condus la toate concertele prin țară în perioada în care am avut genunchiul rupt. Și uite-așa am făcut greșeala asta tâmpită.

Zilele următoare l-am avut pe Edi ca șofer, lucru care se poate vedea și din vlogguri, tocmai deoarece eram conștient că deși nu mă mai aflam sub influența substanței, aceasta poate ieși la teste. Vineri, în ziua în care s-a întâmplat, am fost acasă toată ziua, filmând vloggul de terminare al renovărilor, după cum bine știți.

Cum nu a trebuit să plec nicăieri, nici nu l-am mai deranjat pe Edi. Seara, din păcate, am făcut cea de-a doua greșeală. Aveam nevoie să mă duc până la un non-stop și exact ca ultimul prost am zis ce se poate întâmpla până la câteva sute de metri de casă. O greșeală flagrantă pe care mi-o asum, pentru că nu contează dacă sunt 500 de metri sau 500 de kilometri, fapta este aceeași. Deși trecuse ceva timp de la consum și eram lucid încadrarea în lege este aceeași”, a relatat vloggerul.

El a explicat și că nu era îmbrăcat doar în chiloți, așa cum s-a spun în media: „S-a făcut foarte mult mișto pe ideea că eram în chiloți, dar nu și în halat. Recunosc. Ieșisem din duș, am luat un halat pe mine imediat, nici nu m-am uscat pe păr pentru că știam că mă întorc în 5 minute, și ca retardatu’ m-am urcat în mașină și am plecat până la magazin.

La scurt timp după ce am ieșit din garaj am fost oprit de un echipaj de poliție. Aș vrea să vă spun din prima că domnii polițiști au fost foarte respectuoși și și-au făcut datoria foarte frumos și elegant, exact așa cum este normal.

De asemenea, și eu am fost cooperant, politicos, respectuos, lucru care poate fi dovedit și de filmările pe camerele de piept ale polițiștilor, care erau pornite”

„Am respectat toate indicațiilor lor, am făcut drug-testul fără nicio ezitare, deși eram conștient că sunt șanse reale să iasă pozitiv, chiar dacă eu eram lucid. A durat 10 minute până când aparatul a dat rezultatul. Vă dați seama că acele 10 minute au fost cele mai lungi din viața mea, și acele 10 minute au fost cele în care eu mi-am învățat lecția pentru că am realizat că indiferent de rezultat, pozitiv sau negativ, nu-mi mai doresc să trec în viața mea prin așa ceva dintr-o greșeală stupidă. Pur și simplu fraților, credeți-mă, nu merită”, a mai spus el.

Întregul clip poate fi urmărit mai jos:

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.