Prima fermă de lalele olandeze din România s-a deschis publicului. Au înflorit 1,5 milioane de lalele

câmp lalele dâmbovița

Foto: Izabela Marina Cremene / Facebook

În localitatea Pătroaia-Deal din județul Dâmbovița, la 85 de kilometri distanță de București, a fost deschisă publicului prima fermă de lalele olandeze din România, anunță publicația locală „Observatorul prahovean”.

Urmărește GreatNews și pe Instagram ca să fii la curent cu tot ce e interesant și frumos în România.

Ferma de lalele se află în satul Pătroaia-Deal din comuna Crângurile, județul Dâmbovița. În total, pe terenul de 3 hectare au înflorit 1,5 milioane de lalele din peste 600 de specii, potrivit „Gazeta Dâmboviței”.

Expoziția de flori este organizată de Blooms Experience și poate fi vizitată în perioada 6 aprilie – 12 mai, între orele 9:00 – 18:00.

Potrivit publicației „Cronica Găeștiului”, prețul unui bilet de intrare este de 30 de lei. Copiii sub 7 ani intră gratuit.

Vizitatorii pot culege lalele dintr-o anumită zonă a plantației, prețul fiind de 1,5 lei pentru o lalea simplă și 3 lei pentru una dublă.

Ferma are și o mică grădină zoologică, precum și o zonă de cocktail unde în weekend sunt concerte la pian.

Ne găsești și pe Threads.

@gazeta.dambovitei Unde este amplasată plantația puteți citi în Gazeta Dâmboviței.ro #lalele #videoviral #fypシ #tiktokdambovita #foryou #5pasidebine ♬ sunet original – Gazeta Dâmboviței

Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version